jarruvaijerit? | AvantClub - Keskustelupalsta

exjko

Moderaattori
Keskustelun aloittaja
24.2.2009
1 226
1
121
63
Kuljetuskärrystä katosi toisen puolen jarrut. Vaijeri oli ruostunut poikki tasaajan kohdalta. Yhtenäinen vaijeri menee telin molempiin saman puolen pyöriin, vaijerissa on kaksi pätkää kuorta ja niiden välissä on puoli metriä paljasta vaijeria tasaajaa/taittopyörää varten. Koko oli jotain 4mm luokkaa. Molemmissa päissä on prässätyt mokkulat . Kärry on ainakin 25 vuotta vanha maasepän tekemä, akselistoista ja jarruista ei oikein valmistajaa löytynyt .

Eli vaijeri näyttää siltä, ettei sitä ihan joka kaupasta löydy. Jostain nettikaupasta löytyi etäisesti vastaavan näköinen vaijerikonstruktio ja hintaa melkein parisataa. Joten onkos teillä tietoo, että saako jonkinlaisen sakkelivirityksen toimimaan luotettavasti? Parempi tietysti olisi, jos löytyisi joku paikka (Pirkanmaalla ?) jossa puristettaisiin vaijerinpäitä? Tuommoinen kun ei taida ihan käsipelillä pikku viilapenkissä onnistua.
 
Ei kai jarruihin kannata mitään virityksiä tehdä?! Teohydrauli on yritys mistä kannattaa kysellä. Siellä on laaja varaosavalikoima ja tietämys. Hinnoistakin on saanut sovittua... :cool:
 

Uusimmat keskustelut