Jouluun valmistautumista | AvantClub - Keskustelupalsta

Timberman

Jäsen
Keskustelun aloittaja
6.3.2010
610
0
16
Kävin tänään kääntämässä vaimon kasvimaan ympäri. Syksyn kiireissä tämä jäi taas tekemättä. Kaivurin olin jo pessyt talviteloille, ja en raaskinut sitä enää liata. Suoritin käännön trukkipiikeillä :shock: Onnistui yllättävän hyvin. Ennen kasvimaalle lähtöä poistin ketjut pyöristä, sillä jäästä, roudasta tai lumesta ei meillä täällä etelässä ei ole enää tietoakaan. Tämä ei ehkä ollut kovin järkevää. Pelkillä nurmirenkailla kasvimaalla oli TODELLA liukasta. Savi tukki renkaiden kuvion alta aikayksikön, jonka jälkeen meno oli kuin luistinradalla.

Zuumilla avustaen pääsin kasvimaalta onneksi omin voimin pois. Tän jälkeen kunnon pesu oli tarpeen niin sisältä, päältä kuin altakin. Yöksi kone lämpimään talliin kuivumaan ja huomenna voisi vielä suorittaa öljyjen vaihdon. ;)

Hyvää Joulua kaikille !!
 
On hassun lämmintä. Minäkin otin tilaisuudesta vaarin ja kävin mökillä istuttamassa lisää valkosipulia puutarhaan. Ja sen jälkeen hakemaan joulukuusi. Vaimo kun halusi mahdollisimman tuuhean kuusen ja suurin osa meidän pikkukuusista (ja meillä kymmeniä hehtaareja niitä..) suht harvoja oksistoja jostain syystä. No - sitten löytyi yksi tuuhea joka vain oli niin raskas että en viitsinyt käsin riuhtoa - niin Avantti ja monitoimikauha ja sillä kuusi tuli nätisti pois metsästä :) ja sain siitä tuuhean kuusenkärjen talteen. Monitoimikauhalla kannoin hellästi sen kuusenkärjenkin sitten kärryyn. Vaimo kyllä tuskaili että pitääkö aina leikkiä....
 

Liitteet

  • Joulukuusi.jpg
    Joulukuusi.jpg
    78,2 KB · Katselut: 1 739

Uusimmat keskustelut