Juhannus 2015. | AvantClub - Keskustelupalsta
Jos juhannusaattona kokon polttamisen aikaan plärää Avantin kuvastoa silmät kiinni ja tökkää sormensa kuvastoon, voi nähdä tulevan Avanttinsa!

Vaihtoehtoisesti voi myös nähdä sen varaosan, jota tarvitsee seuraavaksi.

Oikein hyvää juhannusta kaikille. Pysykää hengissä.
 
Avanttimiehet (-henkilöt) eivät tunnetusti aiheuta hukkumistilastoissa juhannuspiikkiä. Ja Avanttihan ei sammu ennen kokkoa :lol:


...hyvät johannekset....
 
Kun väärällä kädellä (vasurit oikealla jne) sitoo vihdan katajasta seläntakana silmät sidottuina ja saunoo seitsemän tuntia, voi neljännellä lenkillä saunan ympäri nähdä haavekuvan seuraavasta työlaitteesta. Ja jos kokoaa sata erilaista yrttiä tyynyn alle saattaa em. työlaite ilmestyä aamulla pihaan. Tämä on tosi tarina.

Hyvää juhannusta ja onnea taikoihin!
 
Jep. Menihän se. Pari kierrosta uudella Aitokiukaalla takana. Jänskätti että mitenkähän se syö rakennusjätettä ja muuta ryönää, kun palstoilla puhuttiin suunnilleen punnituksen kautta käyneistä leppälastuista. Onneksi meidän aito ei ollut lukenut artikkeleita, vaan osasi antaa löylyt sillä mitä pesäänsä sai. 1. Kerralla piippu tuli suljettua kun hiillos oli jo hiipunut, se antoi vaivaiset kuusi tuntia. Toisesta laitoin hiillokset ämpäriin ja suljin piipun kun kivet olivat punahehkuisia. Toisen kierroksen löylyt olivat liiankin töpäkät. Pitää tähdätä näiden väliin seuraavalla kierroksella.
 
Kyllä sauna aina terää tekee. Meillä menee korillinen puuta kun 260 kg lämmitetään bsen jälkeen voikin saunoa niin kauan kun juotavaa riittää. Mittari seinällä kun käyttää 50+ astetta niin voi hyvin aloittaa. Löylyt kun ei lopu. Ja hiki tulee. Lupaan sen!
 

Uusimmat keskustelut