Jyrsimen etsintää | AvantClub - Keskustelupalsta

teppo

Jäsen
Keskustelun aloittaja
23.3.2021
7
1
3
Yrittänyt etsiskellä toistaiseksi huonolla menestyksellä huokean hintaista kelajyrsintä. Tosi vähän pyörii markkinoilla hydrauliikalla toimivia vehkeitä ja nyt ei taida olla yhtään käytettyä tarjolla Avantia (125cm) leveämmällä työleveydellä.

Kuinkahan typerä ajatus olisi hankkia näitä traktoreiden PTO-käyttöisiä 3-piste kiinnityksen vehkeitä ja soveltaa se 530+ Avantiin? Tietenkin pitäisi olla pienimmästä päästä, mutta esim https://www.nettikone.com/yanmar/maanmuokkain-jyrsin/2340066 voisi olla realistisen kokoinen.

Lisäksi nuo terät näyttää olevan eri mallisia kuin esim. Avantin jyrsimissä ja nettikoneessa onkin useita koneita, jotka on maanmuokkain nimellä. Mikähän on niiden vaikutus lopputulokseen?
 
  • Tykkään
Reaktiot: mielpr
Joo Matengilta, Solikselta ja Kellfriltä pieniä löytyy. Hydraulimoottoreita saattaisi noihin helpoiten traktorin voa akseliin liitettävistä pumpuista, niin värkkääminen jää pienemmäksi.
 
Itsellä pieni.... jyrsin ... koneet kasvoi... ratkaisin ongelman sivusiirtoadapterilla eli saa aina toiset pyöränurat peittoon ja pääsee jopa reunempaan ajamaan...
 
Päädyin itseasiassa samankaltaiseen. Löytyi paikallisesti vanha musta jyrsin juurikin metrin leveydellä. Ajattelin tylsästi lyödä kahdet kiinnikkeet vierekkäin. Vai olisiko tuohon jotain köyhän miehen sivusiirtoadapteria?
 

Uusimmat keskustelut