Kaasuvaijeri jumisa 420 koneesa | AvantClub - Keskustelupalsta

STEFFE

Lumimies
Keskustelun aloittaja
12.1.2012
5 401
862
138
Bobäck
Tapatyui tottakai kaikkeen huonoimpaan saumaan. Olen käyttänyt påå sääntöisesti tuota 630 konetta täällä pihalla ja nyt kun piti aurata(vohdoin) niin vaijeri oli jumissa.... Soitin pikaisesti eilen Saulille huoltoon ja uusi vaijeri oli täällä tänään! Asennettu lumihangessa ja koeaurattu 2 tuntia! Toimii!!! Siis huollon palvelut!

Tulihan sitä aurattu isolla koneella puolet yöstä toki myös....

Oikein mukava joulkua kaikille planeettalaisille!
 
Kyllä sun pitää saada se lämmin talli mihin saat koneet sisälle, ei tästä tuu yhtään mitään. Pitäisi töitä tehdä niin koneet jäässä :D
 
Aivan! Olet Make nyt asian ytimessä. Malli on jo katsottu ja tarjoukset saatu. Nyt ei puutu kun lumi( siis rahat...)! Kyllä se siitä!

Mutta oli kiva pyöräyttää koneilla tänään. Tuli hinkattu lähes 50 pihaa! Ja ylihuomenna uudestaan...
 
Lämmin talli on kyllä ehdottomasti kannatettava asia, mutta pitää koneen toimia myös pakkasella, mitä virkaa sellaisella vihreällä on kun pakkaseen hyytyy.
 
ts customs sanoi:
Oliko minkä hintanen vaijeri? Itellä kans vaijjeri jäätyy ulkona, ilmeisesti kuori puhki jostain niin pääse vesi sinne.

Ei mitään tietoa. Tuli vain vaijeri ja lähetyslista. Lasku tulee perässä.
 
Io tuo on aika yleinen ongelma kaikille koneille jotka ovat lämpimässä tallissa. Niin myös autoille. Kylmästä sisään lämpimään ja sitten ne sulaa / muodostavat kondenssivettä, joka ei ehdi kuivua ennen kun mennään taas pakkaseen. Setti on silloin valmis. Ja vähän kulunut vaijeri ja kuori ei kyllä yhtään paranna sitä asiaa.
 
En ole kerennyt hommaamaan, tallissa muita projekteja. Ei ole onneksi pakkasta ollut pariin päivään niin ei vaijjeri jäädy :lol:

small
 

Uusimmat keskustelut