Kaatunut Avant | AvantClub - Keskustelupalsta

jets

Jäsen
Keskustelun aloittaja
18.5.2010
953
0
16
Jonkin pihanhoitofirman (?) Avant sai kaatumisellaan julkisuutta Riemurasiassa:

http://www.riemurasia.net/jylppy/hylatyt/media.php?id=15028&suurennos

Mitenkä hitossa se tuossa on onnistuttu kaatamaan? Olisiko 600-sarjalainen?
 

Liitteet

  • kippis.jpg
    kippis.jpg
    16,8 KB · Katselut: 4 199
Peltikuorinen 500 sr1 sarja näyttäisi olevan.

Kapeat renkaat, ei levikkeitä ja painopiste painavan kaaren avulla vähän korkeammalla, jolloin vakavuus ei ole paras mahdollinen. Veikkaan kuitenkin että penkan takaa on joku pukannut vauhtia, eli että on tullut kiinteistön risteyksessä joku pikku kolari joka on antanut alkuvauhdin.
 
Kuvasta ei löydy juurikaan syytä kaatumiselle. Olisko pudonnut lastausvaiheessa, kuten jollain videolla oli esillä talvemmalla?

Vai olisiko tuon kolmion alla oleva jääpaakku niin tukeva, että siitä kellahtaa?
 
Olisko tuossa ympäristöään vähälumisempi oksa pylvään edessä, puomi samalla korkeudella ja levy sopivassa kulmassa viistämässä koneen sivulle?
Veikkaan pylväspusua vaikka ulkopuolinen kaatoapukin sopii tilanteeseen. Aikanaan näin kun farmariauto osui risteyskolarissa korkean Clark kuormaajan takarenkaaseen hyvin pienellä nopeudella silti 1-0 kuormaajan tappioksi. Clark kaatui niille sijoilleen todella notkeasti.
 
Talonmiehen maanantaiset lumityöt Kannelmäessä sijaitsevan kerrostalon pihalla eivät sujuneet aivan niin kuin elokuvissa. Pienen pyöräkuormaajan renkaan alle jäänyt jääkokkare kippasi koko työkoneen kyljelleen osoitteessa Soittajantie 3.

Epäonninen talonmies selvisi rysäyksestä vammoitta, mistä hän kiittää käyttämäänsä turvavyötä.

- Pää ei kolissut mihinkään vaikka kuormaaja kippasi kyljelleen, talonmies toteaa.

Myös päiväunten perään kesken lumitöiden haikaillut pyöräkuormaaja saatiin nostettua toisen työkoneen avulla pikaisesti pystyyn.

- Kone säilyi toimintakuntoisena, mitä nyt sen kylkeen tuli vähän naarmuja, tilanteen sävähdyttämä talonmies vakuuttaa.Mikko Vesa, Vartti
 

Liitteet

  • _17628_Kuva013_1.540x405.jpg
    _17628_Kuva013_1.540x405.jpg
    18,5 KB · Katselut: 4 128

Uusimmat keskustelut