Keräävä harjalaite ja Avant 420? | AvantClub - Keskustelupalsta

Tiko

Jäsen
Keskustelun aloittaja
24.1.2011
27
0
1
JOENSUU
Onko kenelläkään kokemusta keräävästä harjalaitteesta?

- Riittääkö Avant 420:sen pumpun tuotto 31l/min pyörittämään harjaa riittävän lujaa vai pitääkö ajaa matelu vauhtia? Ohjekirjan mukaan harjan moottori on 160cm3 eli tuolla tuotolla harja pyörii vain vajaa 200 kierrosta minuutissa.

- Meneekö roskat oikeasti koteloon asti ja täyttyykö kotelo täyteen asti?

- Voihan harjalaitteeseen laittaa nopeamman moottorin. Paljon pitäisi olla vääntöä moottorissa, että harja vielä pyörii vaikka olisi enemmänkin roskaa/hiekkaa mitä pitäisi lakaista?

- Onnistuuko myös lehtien lakaisu nurmikolta? Kotelo on tietysti pieni tuohon hommaan. Kotelon voi tehdä isomman, jos vain harja jaksaa heittää lehdet vähän kauemmas/ylemmäs.
 
mulla oli laatikollinen kone vuokralla vainikalta kun putsailin asfalttia kiviautojen jäljiltä viime syksynä. 500 sr1 meni mukavasti alle puolella kaasulla. Tuotto on 36l/200 bar tuplapumpuilla.

Oikeassa kulmassa ajelu tuotti alkuun vaikeuksia, muttta kun renkaiden korkeuden sai kohdalleen, niin laaikkoonkin meni tavaraa. Tehosta homma ei jäänyt kiinni. Melko pölyävää hommaa tuntui harjailu olevan, semmoinen kastelija varmaan on paikallaan jos hommaa tekee ammattimaisesti.

Avoharjaa olen joslus kokeillut haravana huonolla menestyksellä. Sammaloituneesta pohjasta lähtee helposti myös alusta mukana.
 

Uusimmat keskustelut