Keräävä lumilinko | AvantClub - Keskustelupalsta
Re: Vapputalkoot

Videosta käy selväksi että yksi kuormain tekee hetksessä jälkeä, jota selvittämään tarvitaan vähintään kymmenen kuorma-autoa. Katselin talvella pitkän rautatiesillan putsaamista samalla systeemillä. Tosin siinä oli vain 1 kuormuri joka viipyi reissullaan vajaan tunnin. Tämä kanadan malli vaikutti tehokkaammalta.

Toimisiko avantissa lehtikerääjän mallinen lumikärry. Siis semmoinen jossa katon yli johdettiin lunta? Olisi ainakin reilun pituinen putki rassattavana.


Edit: agrimarketissa oli semmoinen myynnissä 427 eur alv0. Kerrankin maltillisesti hinnoiteltu vaihtolaite. Uuzden apteekinhinta taisi aikanaan olla lähemmäs 4 kE. Että ei muuta kuin agrimarketin kautta lunta imuroimaan.

https://uat.agrinet.sok.fi/Vaihtokone/maataloustyokoneet-muut-maataloustyokoneet-muu-merkki-avant-lehti-imuri/923-3096-1/
 
Re: Vapputalkoot

Kuinka paljon lingolla heitetty lumi muuten tiivistyy vai muuttuuko rakenne ihmeemmin? Sopivalla puristimella vois tehdä upeita rakennuspalikoita pakkaslumesta...
 
Ainakin täällä meidän nurkilla kaupunki putsaa jalkakäytävät tuollaisella lingolla. On helppo tapa saada lumet siirretty vähän sivummalle jotta taas mahtuu aurailemaan. Joku oli kommentoinut että miksi ei linkoa käytetään kokoajan! Syy on yksin kertainen. Liian hidas. Eli kyllä lumet ensin aurataan ja sitten kun aikaa on niin siivotaaan lingolla.

Nyt muuten on etelässä mitä parhain linko keli!
 

Uusimmat keskustelut