Kivituhka tyyristä? | AvantClub - Keskustelupalsta

Maasturisti

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
7.9.2008
3 199
144
63
Espoo
Kivituhka on kovin tyyristä tällä hetkellä. Hinta ilman kyytiä 11-14 eur/tn 0-5 mm.
V. 2010 listahinta oli 7 eur /tn ja halvimmillaan 5.5 eur/tn. Tuossa kohtaa taisi olla enempi isolle kivelle kysyntää tms vai onko tuhka tullut yllättäen erityisen muodikkaaksi täytteeksi? Euro on muuttununut tuhkassa kahdeksi.
 
Jaa, en ole koskaan miettinyt tonnihintaa. Olen aina vaan kysynyt mitä maksaa meidän pihalle kipattuna! Ja siinä hinta on ollut suht sama koko ajan. MRJn hinta oli vähän kalliimpi mutta siinä tuli myös perävaunu. Ja kummatkin lavat olivat jättilaisia! Eli tonni hinta oli ilmeisesti alhainen!
 
Kallista juu. Halvempaa ostaa 0-16. Tosin nuo hinnat on vaan yhden toimijan. Muista ei tietoa. Listahinta siis tuo 11e... Hinta kuljetuksineen aina tapauskohtaisia. Joskus tuota kivituhkaa sai ajaa täytteeksi pilkkahintaan, kun sitä tuli aina sivutuotteena ongelmaksi asti. Nyt se taidetaan joutua erikseen tekemään.
 
Varmaan riippuu kiviasemista, eipä se Helsingissä ole missään vaiheessa ole ollut noin halpaa. Tuotuna olen aina ostanut kiviainekset ja enempi se maksoi kuin murske, villi heitto joku 14-15eur tonni kotiin tuotuna. Tarvii sitä vaikka kiveyksien alle joten kyllä sitä varmaan menee. Ja meille kuitenkin tuli Rudukselta varmaan joku 2000 tonnia kiviaineksia joten hinnat oli ihan kilpailukykyisiä... :D
 

Uusimmat keskustelut