Kokoontumisajot syksyllä Ouluun? | AvantClub - Keskustelupalsta

Kokoontumisajot syksyllä Ouluun?

 • Pitäkää tunkkinne

  Ääniä: 6 31,6%
 • Osallistun yleisönä jos aika käy

  Ääniä: 8 42,1%
 • Haluan osallistua myös suunnitteluun ja järjestelyyn

  Ääniä: 1 5,3%
 • Haluan osallista järjestelytalkoisiin tapahtumapäivänä

  Ääniä: 4 21,1%

 • Ääniä yhteensä
  19

Maasturisti

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
7.9.2008
3 175
125
63
Espoo
Suunnittelemme syksyn ohjelmistoa ja kartoitamme mahdollisuuksia toteuttaa paikallisia tapahtumia. Tämä edellyttää sekä kumppaniverkoston tukea että paikallista talkoohenkeä tapahtuman järjestelyn avustamisessa.

Oulu saattaisi olla sopiva kohde tapahtumapaikaksi ja mikäli innokkaita ilmoittautuu riittävästi, niin alamme kasata tapahtumaa lähikuukausina.

Suunnitteluun ja järjestelyyn osallistuminen tarkoittaa paikallisten kumppaneiden kartoittamista, sopimista tilajärjestelyistä ja tapahtuman tykötarpeista.

Talkooapu tapahtumapäivänä on esim. avustamista pysäköinnin ohjauksessa, pöytien kantamisessa, loppusiivouksessa ja muissa päivänpolttavissa askareissa.


Vastaamalla voit vaikuttaa ja kommentin kirjottaneiden kesken arvotaan näyttävä avantplanet.com t-paita.
 
Ouluun...............
No ensimäisenä tulisi mieleen paikkaa valitessa Kempeleen Agrimarket josko he olisivat halukkaita yhteistyöhön. Heillä on Avantin myynti siellä että näin olejo vähän vihreää kengissä. Tilaa paljon pihalla ja sisällä, että jos vain on innostusta asiaan niin varmaan toimiva paikka. Muistaakseni yksi Avantin myynnistä vastaava henkilö on nimeltään Kontio Mikko.
Terveisin Markkuvaari.
 
Hienoa, että yritetään järjestää tapahtumia vähän tänne pohjoisempaan! Seuraavaksi sitten Rovaniemi... ;)

Tuo Kempeleen Agri kuullostaisi minunkin korvaan hyvältä vaihtoehdolta :)
 
Pitää agrilta kysäistä innostusta, jos Planeetalla osoitetaan aiheeseen riittävästi kiinnostusta. Nyt on vasta yksi luvannut tulla ja kaksi olla tulematta, joten saldo on pahasti negatiivinen.

Elikkäs äänet kuuluviin, niin nähdään onko tällä tulevaisuutta.

Laittakaa ketjuun myös mitä mielitekoja olisi paikallisiin kokoontumisajoihin.

Esim:


-koulutusta
- koeajoja
- työnäytöksiä
- tuote-esittelyjä
-huutokauppa ja myyjäiset
 
Idea mielestäni hyvä. Muta käytännön syistä niin vetovoima on kyllä löydettävä sieltä päin. Asioita voi varmaan koordinoida jne etätyönä mutta tapahtumasa vastaava on olava paikkakuntalainen.

Kynnys itselle lähteä esim Ouluun on melko korkea. Ajelen työajoja vuodessa n. 50.000km ja koska reilu miljoona kilsaa on veivattu nin yritän vältää ajamista vapaa aikanani. Poikkeuksia toki löytyy. Ja Ouluun voi mennä junalla!

Mutta en sano EI kuitenkaan tässä vaiheessa. Jos osuisi huvin niin voisin jäädä viikonlopuksi ouluun työmatkalla kun kuitenkin käyn Raahessa!
 
Jep. Parikymmentä kiinnostunutta alueelta vähintään tarvitaan, ennen kun kannattaa lähteä valmistelemaan. Paikallisilta kumppaneilta saadaan varmasti apuja, mutta paikallistuntemusta ja talkoohenkeä tarvitaan alueen planeettalaisilta.

Ilmoittakaa joka tapauksessa, mikäli alueellinen tapahtuma kiinnostaa.
 
Varmasti hyvä ajatus, jos vaan saa väkeä liikkeelle.
Itse en tästä tehtaan kupeesta viitsi lähteä.
 
Hieno homma KUN saadaan myös pohjoiseen tapahtuma aikaiseksi. Mielelläni olen mukana hommassa aikataulun sopiessa!

Nyt pitää löytää joku innokas vastuunkantaja Oulusta/Kempeleestä juoksemaan hommaa kokoon! Luulisi myös Agrilla olevan intressejä tapahtuman järjestymiseen.

Pohjois-Suomelle on heitetty haaste! Otetaanko se vastaan???
 
Ouluun...........
Niin tästä ohjelmasta,.. Jotenkin olen kyllästynyt selittelemään ihmisille että avantti on muutakin kuin ruohonleikkuri tai lumikola. Ajattelisin jotain tietoiskua tämän asian yhteyteen muillekkin kuin asiasta kiinnostuneille. Ehkä tehtaan myyntihenkilöt agrin vastaavien kanssa voisivat jotain järjestää, ja sitten asiasta kiinnostuneille jotain syventävää, kuten käyttäjien kokemuksia tai jotain muuta vaikka mitä ei avantilla voi tehdä mutta tehdään kuitenkin?????? Esim itse olen ajatuksissani jo tehnyt nytky niittokoneesta pensasaita leikkuria ym (toteutus on vasta aluillaan). jne ajatuksia kehiin hullujakin sellaisia..................
Markkuvaari
 
Vetäjän pitäisi olla planeetalta. Kaupallinen toimija varmasti avustaa mielellään resurssien järjestämisessä (tilat, laitteet, materiaalit), kunhan idea on toteutuskelpoinen ja kohtuullinen lupaus väkimäärästä on olemassa.

Ymmärryksen jakaminen pienkuormaajien käyttökohteista on yksi planeetan kantavia toiminta-ajatuksia. Työnäytös tähän liittyen olisi oivallinen *näytön paikka* suurelle yleisölle. Syksyllä rotuaarilla lienee yleisötapahtumia, johon voisi mahdollisesti päästä esille, jos sopiva näytöslaji löytyy. Pöytä on katettu, löylyä heitetty ja shakkia pelattu tähän mennessä.
 
9-4

Vielä pitäisi ilmaantua tuplasti innostusta Oulun alueelta. Onko Oulun seudulla avantisteja 200 km säteellä? Laittakaa ääniä kuuluviin niin saadaan paikallinen tapahtuma!
 
JES !!! Tulen ehdottomasti vaikka pää kainalossa ! JA SIHTEERI MYÖS !En kylläkään täytä kilometrirajoja sillä oulu on n. 250 km etelämpänä :roll: Olen vieraillut toisen merkin tiimoilta ko liikkeessä ja sain hyvää palvelua ;) Aluekkin muistini mukaan olisi ihan hyvä tapahtuman järjestämiseen . Tiedottamiseen vain pitää panostaa rutosti . Meitä Avanttilaisia on täällä pohjoisessakin hyvin paljon , on suoranainen ihme jos törmää muuhun merkkiin pienkuormaajarintamalla vaikkakin Multi One pyrkii voimaperäisesti valloittamaan markkinoita.
 
Kyllähän Oulussa pitää käydä tapahtumassa, jos vaan aikataulut sopii. Halukkaita varmaan löytyisi koittamaan moottoroidun lumikolan voimia hiekkakasaa vastaan (turvallisuus? joku ohjaaja?). Vähintäänkin työnäytöksiä kannattaisi olla joissa esiteltäisiin mitä minkäkin kokoisella Avantilla pystyy oikeasti tekemään eikä vaan esiteltäisi moottorin käyntiääntä laajalla kaarroksella parkkipaikalla. Ei helppoja hommia Avantille, vaan oikeita töitä!
 
Lisäksi kun puhutaan näilläkin saiteilla avantin kaatamisista niin voisi olla joku juttu tästäkin aiheesta. Olen nähnyt jossain tuube juttuissa videota jossa on ajettu jonkunlainen maakasa ja sitten ajettu avantia kallelleen jos mihinkin suuntaan mutta ei vain kaadu vaikka ukkoja tulee keikuttelemaan sitä jne. Tarkoitan tällä sitä että kartotettas tilanteita mitä voi tehä ja mitkä ovat ne riskirajat joita täytyy olla siirtämättä tuonnemmaksi jolloin kone kaatuu tai tapahtuu muuta ei toivottua. Kenties voisin osallistua jollain panoksella joihinkin järjestelyihin jos ajankohta sattuisi omien töiden suhteen sopivaksi.

Aikaa parempaa odotellessa markkuvaari
 

Uusimmat keskustelut