Konetalo Vainikka planeetalle | AvantClub - Keskustelupalsta

SiteAdmin

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
17.8.2008
133
5
18
Pääkaupunkiseudulla toimiva Konetalo Vainikka on saapunut planeetalle tukemaan yhteisömme toimintaa. Konetalon väki avustaa planeetan taustahenkilöitä kiperimpien kysymysten parissa sen teknisen osaamisen kautta, joka on 20 vuoden aikana Konetaloon kertynyt pienistä ja isommista koneista ja lisäksi tarjoaa vaihtuvia etuja sekä tarjouksia kaikille Planeetan vakituisille kävijöille, seuratkaa tiedotteita silmä kovana lähiaikoina. Parhaat tarjoukset julkaistaan tietenkin vain sisäpiirissä. Planeetan hienoja paitoja on mahdollista jatkossa ostaa myös Vainikan myymälästä Helsingin Roihupellosta. Samalla reissulla voitte ostaa vainikalta vaikka uuden avantin, huoltaa vanhan ja viedä anopille moottorisahan tuliaisina.

Konetalon tuki ei rajoita palneetan kävijöiden mahdollisuuksia keskustella vapaasti mutta asiallisesti kaikesta tekniikkaan ja tekemiseen liittyvästä merkkiin, ikään ja kuntoon katsomatta. Planeetta pysyy siis edelleen merkeistä riippumattomana yleistekniikan keskusteluforumina ja haluaa edistää kaikella toiminnallaan vihreämpää maailmaa.

Ylläpito on kovin otettu saadessaan merkittävän yhteistyökumppanin edistämään tietoisuutta planeetasta sekä saadessaan asiantuntevaa taustatukea tarinoinnilleen.


Lisätietoja:

http://www.vainikkaoy.com
 
Kesätarjous Konetalo Vainikalta

Konetalo Vainikka Oy tarjoaa kunnon kesätarjoukset planeetan kävijöille:

Huolto Helposti:

Koneen nouto ja palautus pihaan huollon yhteydessä kehä kolmosen sisäpuolelta kaupan päälle ja pidemmältä pienellä kyytimaksulla. Konetalo Vainikka on valtuutettu Avant huolto jossa homma toimii ja takuu jatkuu.

Vuokraa vapaasti:

Kolmas päivä kaupanpäälle: Avant lisävarusteiden vuokrauksen yhteydessä kahden päivän vuokrahinnalla laitteet kolmeksi päiväksi käyttöön. Laaja valikoima lisävarusteita vuokrattavana 200-700 sarjan koneisiin.

Myös koneita vuokrattavana.

Kokeile konetta:

Viikonlopun konevuokraushinta hyvitetään uuden koneen hankinnan yhteydessä. Eli voit vuokrata koneen pariksi päiväksi ja jos päätät hankkia uuden koneen, hyvitämme vuokraushinnan kaupan yhteydessä Kysy lisätietoja Artolta.


Tarjoukset voimassa kesän 2009 ajan. Mainitse Planeetan tarjouksesta huoltoa tai vuokralaitteita tilatessasi. Tarjoukset voimassa normaalihintaisten huoltojen ja vuokralaitteiden kanssa ja tarjousta ei voi yhdistää muuhun tarjoukseen.

Konetalo Vainikka myy kaikkia Avant malleja ja niihin liittyviä työ- ja lisälaitteitta. Varastossamme on myös vaihtuva valikoima käytettyjä työlaitteita.

http://www.vainikkaoy.com
 

Liitteet

  • vainikka.JPG
    vainikka.JPG
    6,4 KB · Katselut: 11 308
Tervehdys!

Herätellään yhteistyötä uudelleen henkiin.

Nyt olis planeettalaisille käytettyjä työlaitteita tarjolla.. on betoni myllyy.. keräävää ruohonleikkuria, avoharjaa ym ym
kurkaa uudet sivut www.konetalovainikka.fi siellä osa työlaitteista esillä..
pikkuhiljaa koitetaan myös saada loput nettiin.

Kone vuokraukset on tällä hetkelllä 500€ viikko sisältää verot! näillä hinnoilla mennään vuoden 2014 loppuun.

Työlaite vuokraukset planeettalaisille -50% voimassa toistaiseksi. mainitse tarjouksesta!!

Edelleen otamme vanhat koneet vaihdossa uuteen. avanteista hyvitämme vaihdossa hyvin.


kiinalaisista mönkijöistä saa kilohinnan. kannattaa poiketa nyt on koneita tarjolla heti toimitukseen. rahoitukset järjestyy jopa ilman käsirahaa.

talvea ajatellen ensi torstaina on heti toimitukseen 640 ja 760 hytillä..
muuten hyllystä löytyy heti 218,220,420,525,520,528,635,640,750 ja 760 hyteillä ja ilman..
 
Ja taas olis kaikkea kivaa tyrkyllä . Mm se kaivattu kantojyrsin.. On toki arvokas.. Mutta toimii. 25cm kanto hävisi sekunneissa..

Valikoima kasvaa jokaisessa tuoteryhmässä.
Jos on tarvetta nii maililla kysymykset ja maininta että planeetalta.

Jussi
Konetalo vainikka
Www.konetalovainikka.fi
 
 
Huoltopalvelujen jatkosta kovin hiljaa ovat, eikös siellä kuitenkin ole sellaiset olleet?
Vaikka enhän minä tiedä, kun tehtaalla käy TheKone terveystarkastuksissa...
 
Vainikka on panostanut Solikseen paljon. Maahantuo, markkinoi, paimentaa jälleenmyyjiä ja taitaa hoitaa suuren osan takuuasioista. Kun on Avantin kanssa kilpailija niin ehkä ei resurssit riitä tai sitten Avant Tecno on halunnut näin.
 
Mä ymmärsin uutisen niin, että vain Avant myy. Ei kukaan muu enää jatkossa. Paitsi huoltotoiminta jatkuu myös muilla.

En oo tarpeeksi lukenu ja kokenu että ymmärtäisin "kaikki munat samassa korissa" mallin. Miksi ei jatkunut jälläreillä ja omalla uudella/laajennetulla verkostolla? Tuo kun toimii ainakin eräissä muissa toisen alan yrityksissä. Ilmeisesti ei riittäisi leipää jaettavaksi kaikille.

Nyt jos toiminta ei miellytä, niin ainoa keino on vaihtaa merkkiä. Tietysti jos oma homma pelaa niin kaikki hyvin.
 
No niin siellä lukikin, että jatkossa vain Avant myy. Iso liikevaihdon menetys monelle.
Saa nähdä, että onko kuinka järkevää.
 

Edelläolevassa linkissä on tietoa muutoksesta.
Jatkossa tulee olemaan omat Avant Centterit maatakattavasti. Niiden yhteyteen tulee myös huollot. Vanhat huoltopisteet toimii, mutta myynnit loppuu muita.
 

Uusimmat keskustelut