Kuormain putosi kyydistä | AvantClub - Keskustelupalsta

Maasturisti

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
7.9.2008
3 175
125
63
Espoo
http://metro.fi/helsinki/uutiset/kuormaaja_kaatui_annankadulla_katso_kuvat/

Olisikohan tuossa koukkulava mennyt hiukan rullista ohi ja painopiste viimeistellyt loput. Kuva on hämärä, mutta ilmeisesti liinat on lavan etusermissä kiinni?
 
Autossa vaijerilaite. Toinen vaijeri katkennut kun lava ollut ilmassa etupäästä, jolloin se on kipannut sivulle. Kuormaaja varmaan sidottu eteen liinalla, ettei putoa ylösvetovaiheessa. Tollaset alumiinilaidat ei kyl pidättele tollasta 4-6tn kuormaajaa, jos se haluaa sivulle poistua. Luulen, että jos kone olis sidottu kunnolla ketjuilla lavan pohjaan, se ei ois kaatunu tässä tilanteessa...
 
Hyvällä tuurilla vauriot ovat vähäisiä, vaikka aika hurjalta näyttääkin. Veikkaan että projekti olisi ollut melko vaikea, vaikka kone olisikin pysynyt pystyssä vaijerin katkeamisen jälkeen.

No oppivatpahan sitomaan kunnolla ennen lavan nostoa.

Aika vähiin vauriot Avanteillakin yleensä jäävät kaatumisen seurauksena. Tuossa kuvassa näyttää siltä, ettei kone ole kovin korkealta ja suurella voimalla päässyt rysähtämään. Jos metalli on pysynyt vehkeessä oikeassa muodossaan, voi selvitä hyvinkin vähällä korjauksella, ikkunaa ja sen sellaista..
 

Uusimmat keskustelut