kysymys luistonestosta? | AvantClub - Keskustelupalsta

petest

Jäsen
Keskustelun aloittaja
16.12.2008
1
0
1
Kone on 528 vm2008. eli pitäisikö kaikkien renkaiden vetää myös jäisellä alustalla kun luistonesto on kytketty päälle? mulle sattunut maanantai kappale eikä koneeseen ole asennettu kaikkia varusteita joita kauppaan kuului. oli liian pienet vetomoottorit vaikka piti olla isoimmat, kauhan kellunta piti olla, ku huomasin ettei sitäkään ole niin vastaus oli ettei sitä vielä saa vakaajan kanssa yhtä aikaa. kellunta kyllä tuli kk päästä paketissa.
 
Taustoja paremmin tuntematta toteaisin että tämmöisen palapelin, jossa variaatioita on satoja/ laite, on äärimmäisen tärkeätä molempien osapuolten mielenrauhan turvaamiseksi sopia lopullinen kauppa kirjallisesti. Kirjallinen tarjous ja toimitussopimus on myös syytä tarkistaa myyjän kanssa, jotta ymmärrys siitä mitä ollaan tekemässä on molemminpuolinen.

Kellunta ilman vakainta maksaa parisataa ja vakaajan kanssa reilun tonnin, eli kyseessä on täysin eri kapistus. Voisiko olla mahdollista että kauppaa on käyty aluksi koneesta, jossa ei vakaajaa ole ja vakaaja on otettu mukaan konekauppaan vasta loppumetreillä?

100% lukko on mahdollista toteuttaa ainoastaan mekaniikalla, mutta silloin kyseessä on vähän toisenlaisiin tilanteisiin tehdyt värkit. Tuossa "lisää etenemiskykyä" ketjussa on kuvattu venttiilin toimintaa.
 
Luistonesto venttili on aina päällä jos sellainen laitteessa on. Ajonvapautus on kytkettävissä ohjauspanelin Lock on/off kytkimellä. Tämä kytkin ei ole luistonestoa ohjaamassa, vaan vapauttaa etu ja taka pyörät niin että laitetta kääntää paikallaan ilman että nurmikko repeytyy.
 

Uusimmat keskustelut