Löytyykö Avanteille huolto-ohjekirjoja tms. | AvantClub - Keskustelupalsta

Avant420Eemeli

Jäsen
Keskustelun aloittaja
10.3.2012
10
3
3
Ostin tuossa käytetyn 520:n ja mukana tuli vain käyttöohje ja varaosaluettelo.

Yritin huonolla menestyksellä googlata jotain parempaa huolto-ohjetta. Onko sellaisia missään olemassa?
 
Oiskohan kellään forumilaisella käyttöohjekirjaa jaettavaksi seuraaville laitteille:
Hinattava hiekoitin: A415430 (2013)
Harjakone: A33930 (2005)
Niittomurskain (kuvan mukainen, 2000 luvun alusta), laattaa en löytänyt laitteesta.

Käytettynä hankin laitteet ja ei ollut ohjekirjoja mukana. Ja sähköisenä muutenkin kivempi.
 
Tuossa ketjussa on pari linkkiä Avantin huoltokirjoihin,

Vslmistajan omat tukisivut, sekä ruotsalaisen jälleenmyyjän sivut, jossa mm. kytkentäkaaviot joita ei valmistajan sivuilta löydy.
 
Kiitoksia vinkistä. Tuota olin kokeillut aikaisemminkin, mutta tullut ilmoitus, että login needed kun yrittää latailla ohjeita. Nyt uudemmat ohjeet sai ladattua, mutta useissa vanhemmissa tuli ilmoitus, että login needed. Niittomurskaimen vanhin ohje 2012 jäi lataamatta. Sekin varmaan on uudempi malli kuin tuo mulla oleva, mutta muistuttanee eniten sitä. Toisaalta tuo on hyvin samanlainen kuin puutarhajyrsin, joten silläkin ohjeella pärjäilen... Harjakoneestakin oli vain uudempi malli kuin mulla saatavilla. Eli jos jollain on näiden vanhojen laitteiden ohjeita digitaalisina niin olisi mahtavaa jos pystyisitte jakamaan.

Toisaalta yritän tuosta varmistaa, etten yritä laittaa ylimääräisiä rasvanippoja harjakoneeseen (reikä kohdassa, jossa voisin kuvitella rasvanipan olevan), mutta uudessa kaivurissanikin mallia 170 mukana tullut ohjekirja sanoo olevan vain 10 rasvanippaa, mutta 14 löytyy sitten fyysisesti kaivurista... ettei ihan voi luottaa ja tarkkana pitää olla.

Ja jos vielä kysyisin, että mitä öljyä tulisi käyttää tähän "Suojaa avaussylinterin näkyviin jäävä varsi, avaussylinterin kiinnityspisteet ja kääntönivel öljyämällä ne kevyesti. "

Ja mitä öljyä olette käyttäneet puutarhajyrsimen, avoharjan ja hinattavan hiekoittimen ketjuissa. Useissa ohjeissa puhutaan öljyä "sopivalla öljyllä". "Voitele ketju käyttämällä sopivaa voiteluöljyä."
 
Käytän lähes kaikkeen öljyämiseen tippakannua, jossa tavallista moottoriöljyä. Lisäksi puuvillarätti (esim. vanha tennissukka, aukileikattu), jolla levitän tai pyyhin ylimääräisen öljyn pois.

Oke
 
Tänään tuli hankittua vielä käytetyt kippikärry ja lumilinko. Kippikärryn manuaalin sain ladattua tuolta tukisivulta, mutta lumilingosta ei löytynyt sitä isoputkista versiota sallittujen joukosta. Joten sen lisäisin vielä tähän listaan, jos joltain löytyisi siis manuaali 2010 vuoden lumilinkoon, mallia A21411?

Eli kootusti laitteet, joiden manuaaleja en saanut ladattua tukisivulta ja kaipailisin vielä:

Harjakone: A33930 (2005) (tästä vuosiluku on varma, mutta tuo mallinumero kulahtanut joten 9 ja 0 voivat olla kyllä melkein mitä vain pyöreitä numeroita. Kuva alla tästä)
Lumilinko A21411 (2010)
Niittomurskain (alimman kuvan mukainen, 2000 luvun alusta), laattaa en löytänyt laitteesta.

Harjakoneen kuva:
20210515_220601 – kopio.jpg


Niittomurskaimen kuva:
20210515_112809 – kopio.jpg
 
Viimeksi muokattu:

Samankaltaisia keskusteluja

Uusimmat keskustelut