Lumiketjut 320:een | AvantClub - Keskustelupalsta

ajh

Jäsen
Keskustelun aloittaja
5.5.2010
37
0
6
Talvi on tulossa ja pitoa pitäisi saada lisää.

Oletteko käyttäneet noita Bilteman atv-lumiketjuja koneissanne? Mikähän koko niistä mahtais olla sopiva tuohon 23x8,50 12 tr renkaalle jompi kumpi ilmeisesti 23x10x12 vai 23x8x12?

Vai olisko muita suosituksia? Avantin omat tietenkin mutta hinta????

Metsäänki olis tarkoitus mennä ja ajattelin että ketjut vois olla sielläkin tarpeen.
 
Mulla on Bilteman ketjut ollut pari talvea käytössä. Ero ketjuilla ja ilman on kuin yöllä ja päivällä. Sieltä mistä ilman ketjuja ei edes uskaltanut lähteä yrittämään, menee ketjuilla kuin kesällä.

Ketjut ovat parin talven käytössä selvästi kuluneet. Pari kertaa ne ovat ajossa irronneet. Niiden lukot ovat aika surkeat.

Ketjujen kokoa en muista, mutta renkaat ovat 23x8,5-12. Ketjut olivat hieman pitkät ja muutenkin aivan riittävän kokoiset. Suuremmat, pidemmät tai leveämmät olisivat jo liian isot.
 
Ratkaisuksi tuohon Bilteman ketjulukko-ongelmaan laitoin varmistukseksi vahvan banduit siteen. Ei ole sen jälkeen auennut.
 
Joo, päädyin myös samaan ratkaisuun ja varmistin ketjujen lukon kiinnipysymisen paksulla nippusiteellä.

Koetin etsiä jotain dokumenttia ketjuista, mutta en löytänyt mitään. En siis osaa sanoa ovatko ne 23x10x12 vai 23x8x12.
 
Täytyy hankkia nuo ketjut ja taidat ottaa nuo 23x8x12 jotenki tuntus että ne olis sopivammat.

Kai se riittää kun laittaa vaan taka-akselille?
 
Ota ihmeessä ketjut sekä eteen että taakse. Muuten liukkaalla kun otat kauhan täyteen lunta ja paino siirtyy etuakselille, niin takapää kevenee ja pyörät alkaa lyömään tyhjää. Tietysti jos vaan auraa, niin silloin ehkä pelkät takaketjut riittävät. Mulla on kuitenkin ketjut sekä edessä että takana.
 

Uusimmat keskustelut