Lumisiipikauha ja 630 DLX käyttökokemus | AvantClub - Keskustelupalsta

STEFFE

Lumimies
Keskustelun aloittaja
12.1.2012
5 401
862
138
Bobäck
Lumet tuli vihdoin ja Dumbo pääsi tosi toimiin.
Lumisiipikauha on aivan ehdoton vekotin. On aika nannaa katsoa kun kertapyyhkäisyllä tulee 3m sileetä jälkeä! Kauha on helppo käyttää mutta vaatii että ajatus on mukana jotta muistaa missä asennossa nappi on(eli kumpi sivu ohjataan). 7 tuntia vierähti näin ekana lumityöpäivänä ja alku oli vähän kankea kuten aina ja hiekkapiaht yhtä haastelliset kuten aina ennen kun jäätyy. No kyllä ne siitä.

31 pihaa ja 1 tiepätkä tuli vedetty ja 630 on kyllä hyvä kone. Lumi oli koostumukseltaan haastava ja muodustui melko liukkaksi jos kerran suti. Ja kuten QAku tuolla jo mainitsi, tuo DLX hytti on haasteellinen. Ei saa tulla hiki vaan vaatetusta pitää olla sopivasti ja lämmitys kohtuullinen. Silloin pysyy ikkunatkin auki(eivät huurru).

On kuitenkin pakko tunnustaa että olen ollut väärässä kun olen aina sanonut että hytti on amatööreille.... Nyt kun on hytti niin kutsukaa vaan mut amatööriksi(kestän sen), mutta hytti ei lähde minnekään...
 
No nyt on sitten eka postilaatikko heitetty maahan! :( Mun piti oikeanpuoleista siipeä viedä ulos mutta nappi oli väärässä asennossa, eli vasen siipi lähtikin! Ja siinä samalla postilaatikko. No onneksi ei ollut oma postilaatikko. Pistin viesti omistajalle että laatikko on irti ja että tulen korjaamaan vahingot myöhemmin. Kotiin tultua lähdin sitten korjamaan sitä. Ei vaatinut kun 2 uutta ruuvia ja homma oli siinä.

Mutta nätisti lensi postilaatikko kun tupla pumpulla siipi tuli ulos silleen rivakasti! :oops:
 
Oli sen sen arvoista! Niin hienosti Staalan rosterilaatikko lensi! Ja yllättävän pitkälle! Mutta pakko tunnustaa että on luja laatikko kun ei saanut mitään vaurioita... vai pitäiskö sanoa että oli heppoisesti kiinnitetty...

Yritän ryhdistäytyä... Ettei tule kallis talvi...
 
Ei tuo vielä hirveän paha ollut. Tässä muutama vuosi sitten jätekuski, ilmeisesti tuore kesäpoika peruutteli roskiksia kohti. Syystä tai kolmannesta ei havainnut tien vieressä postilaatikkorivistöä ja sai seitsemän laatikkoa säpäleiksi. Ja jätti vielä roskikset tyhjäämättä.
 
Tekevälle sattuu. Ei siitä kannata ressiä ottaa. Ja mun onneksi laatikkohan ei mennyt rikki, se vaan irtosi. Yritän normaalisti pitää tietty turvaetäisyys esineisiin mutta nyt unohtui tuo 60 cm läpyskä...
 
exjko sanoi:
Ei tuo vielä hirveän paha ollut. Tässä muutama vuosi sitten jätekuski, ilmeisesti tuore kesäpoika peruutteli roskiksia kohti. Syystä tai kolmannesta ei havainnut tien vieressä postilaatikkorivistöä ja sai seitsemän laatikkoa säpäleiksi. Ja jätti vielä roskikset tyhjäämättä.
Täytyy tässä nyt viedä ketjua hiukan sivuun, mutta pakko kertoa: oltiin mökillä jokunen kesä sitten ja läheiseltä tieltä kuului aivan mieletön pamaus. Menin katsomaan penkalle ja nosturiauto 8x8 pyörävarustuksella seisoi pysäkillä takarengas savuten. Parikymppinen kuski yritti vielä autoa väkisin liikkeelle mutta siihen jäi. Takana oli n. Puolen kilometrin mustat vanat, eli jarrut oli olleet kiinni jo jonkun aikaa. Oli perjantai ja kuskilla varmaan kiirus baanalle. Yksi miehen korkuinen rengas maksanee pienen Avantin verran.
 
En ole kokeillut mutta veikkaan ettei se jaksa edes nostaa sitä... :lol: Tai nostaahan se jos se on tyhjä. ;)
Painaa tyhjänä 325kg... Kyllä kauha veisi konetta... :mrgreen:
 

Uusimmat keskustelut