Minikaivurin toiminta kääntäjän kanssa | AvantClub - Keskustelupalsta

Josh

Jäsen
Keskustelun aloittaja
28.5.2016
1
0
1
Tervehdys vain kaikille ... uutena Avant käyttäjänä (ensimmäiset 20 käyttötuntia takana...) esitän nyt ensimmäisen kysymykseni tällä foorumilla. Foorumia olen kyllä lukenut jo jonkin aikaa, niin hankintaprosessin aikana, kuin nyt käyttäjänä, mutta sain nyt vasta rekisteröityä itseni tänne. Hienoa että tällainen forum on olemassa.

Hommasin minikaivurin kauhankääntäjällä. Ihmettelen kauhan erittäin äkkinäistä kääntymistä niin sivuttais- kuin kauhomissuunnassa. Pienten liikkeiden tekeminen sivusuunnassa on hankalaa ... ja kun kauhaa kääntää sisäänpäin kaivaessa, niin kauha heittää sisällön melkein "silmille", eli on melkoisen hankalaa saada tavara pysymään kauhassa. Onkohan tämä "ominaisuus" vai jotenkin säädettävissä (hommasin minikaivurin/kauhankääntäjän pakettina Vainikalta, mutta minkäännäköistä käyttöohjetta ei mukana tullut ... pitäisikö tulla ?). Koneena on Avant 640, ja ainakaan tähän ongelmaan ei paljoa vaikuta se onko 1 tai 2 pumppua päällä.
 
Viestistäsi ei käy ilmi, onko koneessasi 8-toiminen joystick. Oletan, että malliin 640 se on tilattu. Napit ohjaavat on/off-tyyppistä sähköventtiiliä. Tällöin moottorin kierroksilla ja käytettävällä pumppujen määrällä (1 vai 2) on olennainen vaikutus työlaitteen liikkeiden nopeuteen. Vivuista taas hallitset suoraan venttiiliä, ja liikenopeus on juuri haluamasi. Suosittelen laskemaan moottorin kierroksia ja käyttämään vain yhtä työpumppua. Tällöin sähkönapeillakin kaivaminen on jouheaa, etkä saa kuraa silmillesi.

Käyttöohje kuuluu työlaitteen mukaan. Kaikkein nopeimmin sellaisen saat kun meilaat osoitteseen [email protected] ja pyydät käyttöohjeen.
 
Tervetulo "Josh" mukaan Planeetalle rupattelemaan pienkuormaajista :)

Käyttöohje on kyllä hyvä olla saatavilla. Sieltä löytyy hyviä vinkkejä toimintaan.
Vainikalta jostain syystä jäänyt antamatta. Oliko kaivuri uusi käyttämätön 150?

Työlaitehydrauliikan pumpun 1- ja 2-asentojen välillä pitäisi olla selkeä ero!
 

Uusimmat keskustelut