Mitäköhän tänään keksisi | Sivu 80 | AvantClub - Keskustelupalsta
No nyt mie tiedän, mitä ”kynsikauha” tarkoittaa. Näin käy kun sellaista asentaa…. :)
 

Liitteet

  • IMG_2937.jpeg
    IMG_2937.jpeg
    1,7 Mt · Katselut: 51
Tämä nyt vähän myöhässä, kun jo keskiviikkona ajelin 'pikku mökille' puuhastelemaan... iltapäivällä perillä ja hyttysmyrkkykylpy lennossa. Tähän aamuun asti raivannut pihasta kahdenkymmenen vuoden risukkoa, lue: reiden paksuisia tuomia ja omenapuut sellaista ryteikköä että... Siimaleikkuri ei pystynyt mihinkään pihassa tahi ympäristössä vaan piti laita kolmiteräinen pelti pyörimään. Löytöjä oli senverran, että terät lyheni puolen kymmentä senttiä jokainen:oops:
kun löytyi kaikenlaista risukon keskeltä. Tänään aamusta vielä kasaamaan viime käynnillä(kin) kaadettuja tuomia pois pihasta, mahdolliselle työalueella jossa niistä voisi yrittää pätkiä polttopuita.
JA missäs se TheKone?
Makoili kaikessa rauhassa tyytyväisenä "omassa" tallissaan päivää paistatellen vaikka töitä olisi ollut koko ajaksi. Pitäisi niin saada jostain kuljetusvälineistö jolla sen saisi aktivoitua tuonne ++400km'n päähän. Minä kyllä niiiin seuraavalla kerralla haen naapurikylän (100km/suunta) vuokraamosta edes 400'n, jotta saan edes jotain tehtyä konevoimalla. Lähtiessä tietty pakkaan työvälineet mukaan kärryyn ni'in...
 

Uusimmat keskustelut