Multione 5-600sarjalaisten renkaan pulttijako | AvantClub - Keskustelupalsta

seppo2007

Jäsen
Keskustelun aloittaja
1.2.2015
6
0
1
hankinnassa 26x12-12 nurmirenkaat ja niihin 10,5x12 vanteet,mutta pulttijako ei ole tiedossa,mikähän avantin jako mahtaa olla?onko sama kuin multionessa?
 
Jos muistan oikein niin Avanttien pulttijako keskikoossa on 6x120 ja isoimmissa 10x140. Pienemmisdä on muistaakseni 4x100. Mikä keskireikä koko on niin en tiedä. Eikä hajuakaan mikä ET niisdä on. Vaihteler tottakai vanneleveyden mukaan.
 
viisipulttinen,lyhempi pultista pulttiin n.81-82mm keskeltä keskelle,pidempi väli n.131-132mm kesk.keskelle.keskiöstä vanteen ulkosyrjään n.188mm.
keskireikä n.90mm.pitää mitata irtovanteesta kunhan ehdin.nykyinen vanne sekä kumi trelleborgin leimoilla varustettu,ET 50.oisko vinkkiä mistä päin eurooppaa alkaisi etsinnät?

seppo
 
Tuolla masinisti palstalla myydään osiossa Viron poika Kaimo kauppaa kovasti renkaita, paljon on porukka niitä ostanu ja tyytyväisiltä tuntuu. En tiedä onko onko näihin mutta ainahan voi kysyä. Ite tarviin leveemmät renkaat kesäksi ja meinasin tuolta kysyä, tarviin vaan ensin nelipulttiset leveet vanteet. Jos jollain ylimääräiset saa tarjota. :) Jos tuolta kysyt niin ilmoittele täällä miten kävi.
 
kysäistään,sehän ei paljon maksa.kyllä artvelta saa renkaita ja vanteita,hinnat vaan on korkeat
 
Tänään tuli renkaat Kaimolta Virosta,melkein puoleen multione- dealerin hintaan verrattuna,kaveri tilasi samaan kyytiin renkaat kubota-ruohonleikkuriin,kertoi hinnan olleen tosi halpa kotimaan tarjontaan verrattuna,suosittelemme.
 

Uusimmat keskustelut