näyttää olevan useita koneita myynnissä | AvantClub - Keskustelupalsta

pleh

Jäsen
Keskustelun aloittaja
28.3.2013
947
358
63
?? ---> ??
Tuosta sais näköjään 635'n jos olis asialla pikaisesti.
Kuvista, kun katsoo niin taitaa olla vähän muutakin laittamista kuin kauhan kiinnike :twisted:

Nyt näyttää olevan muutenkin vihreiden myyntiaika, ovatko kaikki vaihtamassa valkoiseen lumikelien toivossa :eek:
 
Nyt olisi taas innokkaille jännättävää: https://huutokaupat.com/fi/v/363758
Näkyy olevan jo yli 200 tarjousta tehtynä :lol:
 
En kyllä tajua näitä suomen huutokauppoja, näissä on aina että myyjällä oikeus hylätä paras tarjous ja tätä rajaa ei tarvitse ennakkoon määrittää, lisäksi kohteet menevän järjestäen ylihintaan. Sempä takia en ole koskaan täällä tarjonnut mitään "huutokaupassa", eikä kyllä tarvitse tarjotakkaan. Ebay on täysin eri planeetalta näihin kotikutoisiin huutosaitteihin verrattuna.

Toisaalta voisi kuvitella että mikään kone tällä planeetalla ei ole saanut kovempaa kohtelua kuin vuokraamokäytössä ollut laite, itse laskisin että 1h vuokraamokäytössä vastaa 20h "omalla koneella" tehtyä... :D
 
Hei
Toukokuulla kun olin tosissani etsimässä konetta niin tällä samalla huutokauppa pitäjällä oli Hyvinkään ramirentin vastaavan ikäinen 635 ja tunnit suunilleen samat myynnissä toki kunnossa ei havaittuja vikoja.
ilman lämmintä hyttiä. Mun viimeinen huuto oli karvan päälle 14000€ sis alv24% ja seuraavalla huudolla se meni kaupaksi ja myyjä hyväksyi sen. Silloin vähän harmitti...
T.Timo
 
Mikähän tuossa voi olla vikana kun ei kulje eteenpäin kunnolla??
Onko ajomoottorit loppu vai??
Mitähän ajomoottorit kustantaa....
Vähän kiinnostaa kuitenkin tuommoinen.
T.Timo
 
Aika järjetön hinta kun on kyseessä yli 2000h ajettu kone.. tuohon päälle vielä 4-5 touhutonnia käyttökuntoon saattamiseksi. Samalla hinnalla saa jo uuden 520:n
 
Jos nyt kauhiasti jäi harmittamaan tuo edellinen huutokaupan kohde niin tässä vähän lohdutusta 520'n muodossa :D
Oikein on säännöllisesti huollettukin aina parin vuoden välein tai jotain :?

EDIT: siis ihan oikeasti ihmettelen suuresti mitä kaikkea sitä voikaan laittaa myyntiin ja missä kunnossa???
Minusta tuossa on niin pahat kosteusvauriot ja homeet, että... Tulee varmasti myyntiin rakentajapalstoille tupla-tripla hinnalla jahka ostaja ehtii laittamaan tuohon päälle uuden muovimaton tai oikein laminaatin.
 
entäs toi.. https://huutokaupat.com/fi/v/362950?ref=kohdesivu&refid=367626 kun se oli siinä Avantin vieressä linkkilistalla. Voi olla kanssa vähän arveluttava projekti. Mutta ehkä vaneri vaan harmaantuu eikä homehdu...
 
No nyt on keskisuomalaiset laittaneet koneensa myyntiin, kun kaikki lumet meinaa tulla tänne etelään:
https://huutokaupat.com/fi/ilmoittajat/2445/hankkija-oy#/?_k=91ntj6
Näyttää olevan kaikenlaista myynnissä:
- 520 vm 2007
- 320S
- minikaivuri, vanha 200-liitin
- puskulevy, vanha 200-liitos
- nivelaura
- hiekoitin
Ai niin sorry, jos ainoa kisailija on planeettalainen mutta annetaan nyt jollekin toisellekin mahdollisuus etuisiin kauppoihin ;)

JK. on siellä niitä ramin koneitakin lisää: 520+ vm2006
 
Voe helvata!
Mää kun luulin että tämä on sellainen huutokauppa keisari joka myy mitä tarjotaan.
Olin näköjään väärässä, anteeksi tästä vinkki postauksesta.
Ilmeisesti hinta ei kehittynyt riittävällä tahdilla??
T.Timo
 
Huutokaupassa taas vihreätä väriä oikein roppakaupalla, joku ihan mielenkiintoinenkin joukossa:
- suht uudehko 420'n ja vähän ajettukin, hinta nousee loppua kohden
- entisöintiin 313'n ja huutoaikaa kolme tuntia lisää edelliseen
- vuokrakone myynnissä oulusa, 635'n
- paremmassa maalissa oleva 320S, mutta lähtöhintakin lähes 6k'a
 
Tuolla sivustolla mielenkiinto loppuu tähän lauseeseen. Menee vähän huutokaupan idea, kun myyjät kauppaa niin monesti, että saa markkinahinnan vähintään.
Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Reilu vuosi takaperin siellä oli 320 Avantti melko huonossa kunnossa. Sähkösarja sulanut, osa katteista puuttu, öljypaskaa oli vähintäänkin riittävästi ja muutenkin oli sen näköinen, että remontissa oli yritetty ruoste räjäyttää C4:lla. Hintaahan sille muistaakseni tuli reilu 4000 +ALV. Toimivan ja hyvä kuntosen saattaa löytää siihen hintaan.
 
Hmmm, minä olen poistanut tuon dot-fi'n tarjooman pois omasta valikoimasta ensisijaisesti senvuoksi, että tuolla on 99%'sti plus alvillisia myyntieriä ja lähtöhinnat yli kaupan hintojen.
 
Tossa huutokaupassa säännöt on toispuoleiset, kun huutaessaan sitoutuu maksamaan tuotteen ja sakon jos ei lunasta, mutta vastapuolella ei ole mitään velvoitetta. Kyllä pitäisi tasapuolisuuden nimissä olla huutokauppa tai hupikauppa. Tasapuolisissa säännöissä voisi tarjota ja päättää voittaessaan kiinnostaako tavara sittenkään

Tarjouskaupassa (joka tuo huutokaupat.com oikeasti on) pitäisi soveltaa normaaleita kaupan ehtoja ja kuluttajasuojaa. -> tässä voi kokeilla kuluttaja-asiamiehen kanssa kepilä keväistä jäätä jos on ostanut tavaran yritykseltä.

Esim. Tuurin konehuutokaupassa on reilu peli ja siellä talletetaan pantti että pääsee huutamaan. Kuitenkaan ei ole mitään kikkailua että myisikö myyjä sittenkään. Tuossa leikkihuutokaupassa sama tavara voidaan vetää myynnistä useaan kertaan ja laittaa kieppumaan, kunnes on saatu kaupanhinta ylitettyä.

-> en tykkää
 
Ei kai yrityksenkään tarvi käytetylle tavaralle antaa palautusoikeutta. Jos yksityiset alkaa tuollasia vaatimaan, niin todennäköisesti menee pelkäksi yritysten väliseksi kaupaksi.
 
Tarkoitan että ehtojen pitää olla tasapuoliset. Jos huutokauppias on myyvinään eikä myykkään jos hinta ei miellytä, niin ostajakin voisi olla ostavinaan.

Siinä kuluttajasuojassa viittasin siihen että kun tämä ei oikeasti ole huutokauppaa, niin tavaralla pitäisi olla normaali tuotesuoja
 
Huutokaupoissa voi olla hintavaraus, jonka ylittyessä myyjä myy tuotteen. Tuota voi perustella sen piikkiin. Toisaalta miksi huutaa ja haluaa jättää ostamatta, varsinkaan jos tuotteessa ei oo vikaa.
 
juu, mutta kun tuossa ei ole, perustuu auringon asentoon. Sama tavara voi pyöriä 4-5 kertaa. Jos olisi joutavaa luppoaikaa, niin voisi kokeilla onko tuolla vain kierretty tuotevastuu normaalissa tavarakaupassa.
 
No eipä juurikaan käytetyn tavaran kohdalla ole virhevastuuta. Jos ei kaupanteon aikana ole ollut vikaa, niin vaikea on saada mistään kautta ostetusta koneesta korvausta. Ja jos tuohon tulee muutosta, niin eipä pienet yritykset enään myy koneita kovin helpolla yksityisille, joten maatilojen Avantit kiertäis jobbareitten kautta korkeammilla hinnoilla yksityismarkkinoille.
 
Kylläpä niihin pätee samat velvoitteet ja mahdollisuudet kuin muuhunkin tavarakauppaan. Yritysten välillä ei tietenkään ole samoja velvoitteita kuin kuluttajakaupassa ja samoin kuluttajien välisessä kaupassa nämä velvoitteet puuttuvat. Mutta muissa kohdissa on suunnilleen samat säännöt voimissaa kuin esim. käytettyä autoa ostettaessa. Se että pitävätkö ihimiset oikeuksistaan kiinni on toinen juttu.

Yritysten välissä kaupoissakin voidaan toisinaan soveltaa kuluttajasäännöksiä. Takavuosina maatalousliike joutui korvaamaan maatilan traktorin konerempan, kun motti oli kilahtanut pian kaupan jälkeen. Vauhtia käytiin hakemassa käräjiltä ja sieltä se sitten lähti.
 

Uusimmat keskustelut