Norcar kantojyrsin | AvantClub - Keskustelupalsta

terminus

Jäsen
Keskustelun aloittaja
15.8.2014
177
98
28
Sipoo
Kun tulee puuhastelua viherrakentamistöissä satunnaisesti, niin olen miettinyt kantojyrsimen hankintaa. Avantilla on kantopora, mutta käydessäni Norcarin sivuilla (http://www.norcar.com/fi/tyolaitteet/kantojyrsin-50-cm) näin pienkuormaajaan sopivan laitteen. Onkohan näiden työkonekiinnikkeet toisiinsa sopivia? Olen kyllä kuullut huhuja, että Avantilta on tulossa oma versionsa ko.laitteesta. Ehkä odottelen sitä.
 
Avanttiin oli takavuosina tuollainen pystymallin kantojyrsin, mutta sen myynti päättyi perimätiedon mukaan runsaisiin terävaurioihin.
 
Ahaa, mielenkiintoinen tieto. Mutta eikös noi lähes kaikki ole pystymallisia? Vaakaan jyrsivä roiskii sivuille ja vaikeampi mennä ahtaisiin paikkoihin. Mikähän noilla on hydrauliikan tuottotarve? Pyörisikö 528:lla?
 
Tarkoitin erona nykyisen myyntilinjan kantoporaan..

Peltikuoristen aikaan sitä edellistä kaupattiin, joten ainakin pyöri 500 sarjan koneilla.
 
Terve.
Olen reilu vuosi sitten tehnyt oman version kantoporasta joka oikiasti toimii. Tuo avantin myymä on tuollainen riippumalli niin ei sillä ainakaan juuria pysty veteleen pois. Ja terä on jotenki liika monimutkainen. Tämä minun versio on niin yksinkertainen kuin voi olla ja varmasti kestää ja lisäksi suoravetoinen nii saa pyörittää misä asennossa haluaa. Tänä kesänä tein kavereiden pyynnöstä pari kpl lisää ja toinen meni heti. Tässä linkki

http://www.nettikone.com/muu-merkki/kantopora/1534062

Painoa tuolla on reilusti alle 100kg ja sovitteitahan voi asentaa vaikka mihin.
 

Uusimmat keskustelut