Oikein mukavaa vihreätä joulua 2013 kaikille! | AvantClub - Keskustelupalsta

SiteAdmin

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
17.8.2008
133
5
18
Kiitokset planeetalle vuodesta 2013

Hyvä planeetan väki,

On aika kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista joulun aikaa.

Vuosi 2013 on ollut planeetalle monessakin suhteessa kasvun paikka. Olemme saaneet taaksemme tukiyhdistyksen, tehneet kävijäennätyksen useampana kuukautena peräkkäin ja samalla olleet hetkiä pimennossa teknisten vastoinkäymisten vuoksi. Yhteisöllisyyttä on toteutettu vuoden mittaan tuttuun tapaan useamman kokontumisajon ja retken merkeissä.

Yhdistyksen rakentaminen alkoi jo itsenäisyyspäivänä 2012 ja yhdistys rekisteröitiin lopulta syyskuussa 2013. Rekisteröitymisen jälkeen yhdistyt on saanut runsaasti yksityisjäseniä ja useammasta yhteisöjäsenyydestä neuvotellaan parhaillaan. Jäsenistö tulee jatkossa turvaamaan osaltaan planeetan tulevaisuutta ja mahdollistamaan entistä laadukkaampien tapahtumien suunnittelun. Pyrimme myös löytämään kumppaneita joista on aidosti hyötyä planeettalaisten arjessa.

Teknisesti vuosi on ollut haastava. Useampana kuukautena tuli tilanne jossa hankittu liikennemäärä ylittyi ja loppukuusta jouduttiin olemaan ilman planeetan tukea muutamia päiviä. Tämä tietenkin heijastui lopulta kävijöiden aktiivisuuteen, mutta uskolliset planeettalaiset pitivät huolta siitä että saavutimme kaikkien aikojen vilkkaimman vuoden planeetalla. Päivittäin lukijoita oli yli 500.

Vuoden merkittävimpiä tapahtumia olivat maaliskuun kokoontumisajot, Tallinnan matka huhtikuussa ja rantatalkoot toukokuussa. Koulutusrintamalla teimme avauksen toteuttamalla Ruduksen turvapuistossa Trafi - käyttäjäkoulutuksen. Koneviesti noteerasi planeetan koulutuspaketin sekä artikkelissaan että pääkirjoituksessaan. MTV 3 esitti toiveuusintana planeetan voitokkaan vierailun ennätystehtaalla, jossa heitettiin kaivurilla löylyä hydrauliikkalämmitteiseen saunaan. Marraskuussa pidimme turvakoulutuksen ja saunaillan Ylöjärvellä.

Tästä on hyvä jatkaa. Toivotamme kaikille planeetan kävijöille hyvää joulunaikaa ja onnekasta uuden vuoden odotusta.


Vihreää joulua!


Avantplanet.com ylläpito
Avant Club Finland ry
 
Taas on se aika vuodesta kun on aika rauhoittua. Täällä kaikki on jo rauhoittunut paitsi nuo tuulet. Moottorisahan ketjut on teroitettu. Kinkku on paistettu ja lohi kraavattu. Koneiden päällä on huput ja työvälineet maassa. Hiljaista on.

Joulu saa tulla, oikeestaan se on jo ovella!

Oikein rauhallista joulua teille kaikille Planeettalaisille ja mukavaa loppuvuotta 2013. Toivotaan että 2014 on parempi, turvallisempi ja mukavampi!

Täällä vetäydytään tietoliikennemaailmasta pois ainakin pyhien ajaksi!
 
Pukki on jo käynyt, joten kiitokset Korvatunturille. Tänä vuonna reen luisto oli heikohkoa eli porot uupuivat yllättävän aikaisin. Mutta vaikeuksista välittämättä tontut hoiti jakelun ainakin täälläpäin vanhalla transiitilla.

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille planeetan lukijoille ja myös lukemattomille tasapuolisesti.
 

Uusimmat keskustelut