Omat ensikokemukset 600-sarjalaisesta | AvantClub - Keskustelupalsta

Ville_remppaaja

Jäsen
Keskustelun aloittaja
10.12.2010
398
18
18
Helsinki
No niin, nyt on ensimmäiset kunnon hommat kokeiltu 600-sarjalaisella (ostettu käytettynä) ja siihen mukana tulleista laitteista. Tässä subjektiivinen pikayhteenveto kokemattoman käyttäjän näkökulmasta:

- itse 600-sarjalainen: tuntuu olevan juuri sopivan kokeinen hommiin, veikkaisin että pienempi tuntuisi itselle liian pieneltä. Voimaa löytyy ja kai kokemuksen karttuessa sen uskaltaa ajaa pahempiin paikkoihin ja jyrkempiin rinteisiin, nyt pelotti heti kun vähänkin oli kallistusta kääntää konetta eli konetta käänsin melkein vain tasaisella. Nyt pääsiäisenä isojen pöllien kantoon olisi mennyt kahdelta mieheltä varmaan päivän tunnit, Avantilla se meni hujauksessa.

- trukkipiikit: aivan loistava peli, tuli siirreltyä pöllejä, risuja yms, kahmari olisi hyvä lisä

- sorakauha: välttämätön, kohta kun alkaa sepelien levitys niin tulee vielä välttämättömämmäksi

- minikaivuri: soveltuu pensaittein juurakoiden irroittamiseen tms pieneen kaivuutyöhön mutta empä lähtisi isompia tällä kaivelemaan. Varmaan osaavissa käsissä parempi peli mutta yksinkertaisesti koneessa ei ole riittävästi painoa ja tosi vaikea mennä koneella aina optimaaliseen asentoon että saisi kaivettua. Multamaassa toimii tosi hyvin kunhan maata ei tarvitse siirtää mihinkään mutta kiviseen moreeniin aika tuskaa saada uppoamaan. Itse asiassa empä enää edes miettisi kaivuriksi Avantin malleja vaan kunnollista ympäripyörivää jos sille olisi tarvetta.

Koneessa havaitisin heti että zoomi on kyllä melko välttämätön, muuten ulottovuus olisi todella rajallinen. Kaikenkaikkiaan hyvältä peliltä vaikuttaa. :)
 

Uusimmat keskustelut