Osto- ja myyntipalsta on uudistunut | AvantClub - Keskustelupalsta

Mielipiteeni uudistuksesta:

 • Selkeämpi

  Ääniä: 14 87,5%
 • Sekavampi

  Ääniä: 0 0,0%
 • Mitään ei saa muuttaa, ennen maitokin oli parempaa

  Ääniä: 2 12,5%
 • Alaosioita pitäisi lisätä

  Ääniä: 0 0,0%
 • Alaosioita pitäisi vähentää

  Ääniä: 0 0,0%

 • Ääniä yhteensä
  16
Ehdottomasti selkeepi/parempi. Voiko oman ilmoituksen tallentaa omiin tietoihin, jotta voi uusia 30 päivän jäkeen saman trpeen vaatiessa.
Muuten tuo automaattinen poiston on kyllä hyvä. Netti on täynnä ohi menneitä ilmoituksia.
 
Mielestäni voisi harkita myös seuraavia näkökantoja...

Vuokraus. Jos se olisi omana osionaan, niin ehkä se kannustaisi myös vuokraajia enemmänkin ilmoittelemaan myös planeetalla. Nyt esim nettikoneessa on ilmoitusten seassa vuokrausilmoituksia.

Historia. Olisi ihan hyödyllistä seurata vehkeiden hintatasoa 30pv jälkeen. Mikäli vanhat ilmoitukset poistuvat, historia myös katoaa. Tosin käyttäjä voi ne halutessaan myös poistaa mutta silti tätä voisi miettiä. Voisiko poistot mennä jonnekkin lukittuun historia -hakemistoon talteen tms?

Kommentit ja automaattipoisto. Jos imoituksesta tulee muiden kommentteja katoavatko nekin? Jos menee, seassa saattaa mennä myös jotain tarpeellistakin mukana.
 
Joo, toi viestiketjujen katoaminen tulee ongelmaksi jos tarina muuttuu asiaksi. Ylläpito siirtelee ketjuja tarpeen mukaan. Arkistotallennuksen mahdollisuutta tutkaillaan myös.

Planeetan palsta on tällä erää (maksukanavien puutteista johtuen) tarkoitettu satunnaiseen ja ei kaupalliseen myynti- ja vuokrauskäyttöihin ja useimmat nettkoneen ilmoittajat toimivat kaupalliselta pohjalta, joten nämä puitteet eivät tässä kohtaa.

Lisätään alaosioita tarpeen mukaan.
 

Uusimmat keskustelut