Palkkiniittokoneet A35790 (200-sarja) ja A35676 | AvantClub - Keskustelupalsta

Myynti

Jäsen
Keskustelun aloittaja
31.12.2012
75
30
18
Palkkiniittokoneet ovat lopultakin saapuneet, joskin alunperin luvattu kevät 2013 taisi mennä... T'ämän talven ruohoille niillä päässee paremmin eteläisellä pallonpuoliskolla.
 
Kävin eilen tehtaalta hakemassa uuden palkkiniittokoneen, jota tänään pienestä pakkasesta huolimatta oli heti päästävä kokeilemaan. Lyhyen testilenkin perusteella kaikki edellisen mallin viat on korjattu ja laite on kaikinpuolin muutenkin tukeva ja tuttua Avantin laatua. Teräpää ei notku ja sen laukaisumekanismi toimii niin kuin pitääkin. Laite on helppo kiinnittää ja irrottaa koneesta. Viimeistellystä laadusta kertoo myös peltinen teräsuojus ja hyvät käyttöohjeet.

En malttanut olla ottamatta niittokoneeseen sähköistä teräpään nostomekanismia, kun sellaisen nyt saa lisävarusteena. Mukava ajella niitylle ja hytistä poistumatta napista painamalla laskea teräpää leikkuuasentoon. Maaston mukaan terän kaltevuutta voi leikkauksen aikana säädellä turhaan pysäyttelemättä konetta. Tienpenkkojen leikkauksessa tästä on varmasti vielä monin verroin enemmin iloa. Vaikka aluksi vähän epäillen suhtauduin tähän sähköseen teräpään nostoon, niin näyttää kyllä hyvin toimivan. Pelkäsin sen olevan julmetun hidas, mutta kyllä se vaan aika ripeesti toimii. Kaiken kaikkiaan siis erittäin kelpo laite.

En huomannut kysyy olisko vanhat viikatteet kelvanneet vaihdossa, mutta ton uuden palkkiniittokoneen jälkeen mä kyll vien vanhat viikatteet metallinkeräykseen. Niitä ei enää tarvita :mrgreen:
 
Kuullostaa hyvältä Timberman! Vanha olikin täys lelu.
Olen itse miettinyt tuota samaa laitetta hankintalistalle! Mutta nyt kun tuli noin lähelle niin voipi olla että pitää neuvotella vuokraamisesta pari kertaa kesässä että saisi tien reunat vedetty siistiksi. Jään innolla odottamaan lisää käyttökokemuksia siitä!
 
Joo, lainaus onnistuu ihan varmasti. Tolla heinä ja pienet puskat saa kyytiä. Se mitä tänään ehdin kokeilemaan, niin kyllä hienosti leikkaa. Lisää käyttökokemuksia joutuu odottelemaan kesään. Huomenna putsaan ja rasvaan laitteen talviteloille.
 
Järjestetään sellainen Avantcoin systeemi! Kelpaisi maksuvälineenä Avantistien välillä!
Kiitos etukäteen kuitenkin tarjouksestasi ja mukavaa kuulla että s on nyt silleen Avanttisesti tehty työlaite!