Paras työlaite ever!! | AvantClub - Keskustelupalsta

Juhani

Jäsen
Keskustelun aloittaja
25.10.2011
943
357
63
Löysin sekaisin olevien tavaroitteni joukosta semmoisen laippakiinnitteisen vetokoukun, joka piti laittaa aikoinaan ruohonleikkurin perään, mutta jäi laittamatta, kun ei oikein sopinut siihen leikkurin palkkiin.
Nooh, löysin myös melkein samasta paikasta Steffeltä saadun 200-sarjan työlaitekiinnikkeen ja hitsasin sen koukun siihen kiinni eli nyt voin siirrellä tuota telikärryä ihan vaikka huvikseni ja ahtaassa pihassa aivan uskomaton apu. :)

Olisipa ollut tuollainen silloin, kun pihassa tönötti asuntovaunu, tosin ei silloin ollut vielä Avantiakaan!! :D


Uups! Ei taida tämä viesti kuulua ihan tuohon "Korjaus ja huolto" viestiketjuun, mutta antakee anteeksi töppäykseni!! :roll:
 
Mehän annetaan anteeksi! Kyllä tuollainen kuula koukku minkä saa eteen on loistava kapine. Sillä mä sina järjestelin veneet talvi säilöön. Pystyi vaunut ajamasn sentin etäisyydelle sruraavasn vaunuun. Hyvin mahtui kaikki botskit sisään.
 
Vaihdoin juuri koukun Land Roveriin - ja vanha useamman kilon mötikkä odottaa landella Avantin kiinnike levyn vieressä että saisi kemppiliimaa.. juuri samaan tarkoitukseen - kun noita telikärryjä ei viitsi käsin enää siirrellä. Laiskana olen työntänyt noita kärryjä kombikauhalla - mutta turhan paljon naarmuja ja kolhuja tulee.

Aihetta sivuten - ostin tuolta Avant murinoista tuollaisen Avant --> traktorin kolmipistekiinnitys adapterin. Vähän sama taka-ajatus - kun piha täynnä noita erilaisia traktorilaitteita ja aina joku niistä väärässä paikassa ja jotkut niistä viheliään pottumaisia laittaa kiinni traktoriin -- niin nyt niitä voi Avantilla siirrellä - ja vaikka pinota päällekkäin... ollut vaan niin kiireitä että en ole ehtinyt vielä kokeilla mutta kunhan kokeilemaan pääsen niin laitan viestiä.
 

Uusimmat keskustelut