Planeetalle oma talviolut | AvantClub - Keskustelupalsta

Talviolutta?

 • Haen nokialta kopan!

  Ääniä: 7 43,8%
 • Saatan ottaa toisenkin!

  Ääniä: 8 50,0%
 • En mistään hinnasta

  Ääniä: 1 6,3%

 • Ääniä yhteensä
  16

Maasturisti

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
7.9.2008
3 198
142
63
Espoo
Planeetalle oma talviolut

Nokian panimo julkaisee lähiaikoina Avantplanet.com jouluoluen suositun saitin nelivuotisen historian kunniaksi. Näyttävän etiketin omaava olut sopii erinomaisesti juhlapöytään sekä lihan, kalan että riista- ja linturuuan seuraksi. Lisäksi avantplanet.com olutta voi käyttää sellaisenaan seurustelujuomana työpäivän päätteeksi.

Avantplanet.com talviolut on kuparinruskea ja täyteläinen täysmallasolut. Oluen aromikas maltaisuus ja karamellimainen makeus antavat nautinnon vaativallekin oluen nautiskelijalle. Avantplanet.com talviolut on helposti juotava, mutta maultaan monivivahteinen lagerolut. Kolmen maltaan sekoitussuhde sekä tavanomaista tukevampi katkero- ja aromihumalien määrä antavat münchener-tyyppiselle oluelle aromikkaan tuoksun ja runsaan maun. Suodatuksen ansiosta olut saa kirkkaan ja kuparisen värin.

Tuote tulee vähittäismyyntiin Nokian panimon myymälään ja alustava hinta on 25 eur/24plo Tuote on pakattu 0,33l lasipulloon.

Laita äänestykseen tietoa, että tiedämme varata ensimmäisestä erästä juuri sinulle sopivan määrän, niin voimme varautua valmistajan kanssa sesonkiin niin ettei suosittu tuote pääse loppumaan kesken. Nokian reissulla voi kätevästi täydentää myös työlaitevalikoimaa tai laittaa uuden avantin pukinkonttiin, nokia sijaitsee n. 10 km päässä valmistajan tehtaalta. Ilmoitamme planeetalla, kun tuote on noudettavissa myymälästä.

http://www.nokianpanimo.fi
 
Ikävä kyllä en lääketieteellisistä voi juoda tavallisia hiilihapotettuja oluita tai muitakaan hiilihapollisia juomia. Mieli kyllä tekisi. Onneksi on sentään Kilkenny ja Guinness..
 
Etiketit on niin hienoja ettei kannata korkata. Koitetaan saada kauppa auki viikonloppuna ainakin kokoontumisiin keväämmällä.
 
mitähän seuraavaksi joka kerran kun avaa sivun aina keksitty jotain tarvii nostaa hattua herroille Site Admin ja Maasturi

yhtä vielä kaipaan nyt koskenkorvalle neuvotteleen jos saatais heidänkin pulloon kunnon etiketti
 
mausakari sanoi:
mitähän seuraavaksi joka kerran kun avaa sivun aina keksitty jotain tarvii nostaa hattua herroille Site Admin ja Maasturi

yhtä vielä kaipaan nyt koskenkorvalle neuvotteleen jos saatais heidänkin pulloon kunnon etiketti

No kyllä on sanottava että ovat kekseliäitä ja ahkeria herroja. :D
On todella hienoa että jotkut viitsivät pyyteettömästi touhuta Planeetan hyväksi!
Tosiaan saa nähdä mitä seraavaksi keksivät....nyt vaan täytyy hankkia ainakin koppa mallasta ja ilmoittautua
reissuun, niin voi osoittaa olevansa menossa mukana!!
 
Kiitokset kehuista ja osoitetaan ne koko yhteisölle. Ilman sisältöä ja vilkasta sekä asiallista keskustelua ei tätä palstaa olisi ja kukaan ei jaksaisi tyhjää ylläpitää. Pysytään siis asiassa, pilkettä silmäkulmassa, jaetaan tietoa tasapuolisesti eikä loukata ketään ja koitetaan olla yhteisönä toisiamme ja toistemme tavoitteita tukeva, silloin vapaaehtoistyötä on hitusen mielekkäämpää tehdä, kun jää lopulta kaikille hyvä mieli.

Aurinkoista viikonloppua koko planeetalle!

-siteadmin
 
STEFFECTIVE sanoi:
Voi olla Oken Bussi raskas kotimatkalla....

Mitäs se kotiväki mahtaa tuumata kun lupa on saatu mennä Avantin koulutukseen mutta tuliaiset on kuin Tallinnan reissulta.... Kannattaa ehkä varmistaa selusta hankkimalla jotain vihreäänkin sovitettavaa.
 
Hyvä pointti.

Mulla on kokemusta näistä...

Vasta viime viikolla kerroin vaimolle että me ollaan saamassa perheenlisäystä. Hän vaan totesi että mukavaa, ehkä hänkin sitten voi lähteä auraamaan kun saa kuunnella musiikkia lämpimässä hytissä... Eka kysymys oli että onko siinä HF varustus! Vastasin että tilattu on, tulee lähipäivinä...

Hanna oli myös lievässä shokissa kun kerroin että vaimo ei tiedä mitään! (siis uudesta koneesta) Hannan ja mun (busines)suhteesta vaimo kyllä tietää eikä siitä ole moksiskaan. Sanoi vain että myyjistä jos valitsee niin hän ymmärtää minua oikein hyvin! En tiedä mitä tarkoitti tai sitten hän tuntee mut liiankin hyvin... Onhan Hannan hyvän näköinen kissa! no niin, meni vähän ohi aiheesta.

Mutta kyllä nyt vähän olutta saa tuoda kotiin ilman sanomista...
 
Meilläkin olutta saa tuoda kotiin ilman mitään kommenteja, mutta uusien työlaitteiden kanssa joutuu välillä puhutteluun. :lol:
Niitä kun pyrkii kertymään talliin jatkuvasti lisää.
 
Kyllä sitä välillä kuulee että mikä tuo on? No siihen pitää aina joku "luonteva" selitys keksiä sitten...

Mun mielestä Risto silloin sanoi että keskimäärin n 4 työlaitetta olisi ihmisillä... Mä ylitän sen mennen tullen vaikka jaan sen kahdelle koneelle... Eli on jouduttu selittämään aika usein...
 
Suosittua avantplanet-talviolutta saadaan jälleen myyntiin rajoitettu 15 korin erä (1/talous) lauantaina 17.11.2012 klo 15-15.30 Nokian panimon myymälässä.

Hinta on 26,80/laatikko.

Myymälästä mahdollista ostaa myös muita nokian panimon tuotteita!

http://www.nokianpanimo.fi/

Koulutuksen ja avoimien ovien jälkeen kannattaa ajella gummit soikeana nokialle sillä herkkua ei taida kaikille piisata. Kohteliasta on jakaa ostoksesta näyte ilman jääville.
 
Sehän on melkein kotipihalla tuo panimo, taitais voida ajella tuolta kautta kotio. Esittelytekstin perusteella osuisi aika hyvin makuhermoon.

Noinkohan 15 korista riittää kaikille halukkaille, vaikka 1/talous onkin rajoitettu.
 
Avantplanet olutmaut päivittyivät: uusi sarja luomuna ja lagerina, lauantaina siis mahdollisuus valita näistä toinen tai sekoitus 12plo/12plo

Avantplanet Luomu

Avantplanet Luomu on täysin kotimaisesta luomuohrasta valmistettu pohjahiivaolut. Pils-tyypppinen Luomu on suodattamaton ja väriltään oljenvaalea. Olut pannaan puhtaista maltaista, jotka mallastetaan eteläsuomalaisilla tiloilla kasvaneesta ohrasta. Luomu-oluen tuoksussa on sitrusmaista hedelmäisyyttä ja ruohomaisuutta. Suutuntuma on pehmeä ja keskitäyteläinen.

Avantplanet Lager

Avantplanet Lager on kullanvaalea ja kuplivan raikas täysmallasolut. Kauniisti vaahtoava ja maultaan puhtaan maltainen olut on tarkoitettu laadukkaaseen nautiskeluun.

Avantplanet Lager on vuosien saatossa jalostunut tasapainoiseksi ja mutkattomaksi kokonaisuudeksi. Perinteiset raaka-aineet ja valmistusmenetelmät takaavat suodatetulle oluelle sopusointuisen vaaleahkon värin, isokuplaisen vaahdon ja mukavan suutuntuman. Olut sopii erinomaisesti ruoan painikkeeksi tai vaikkapa saunaillan virkistäjäksi.
 
No voi sun... ei kun paranee! Luonnehdinnat saavat ihan veren kielelle...

Pitää ottaa nopeampi kumijalka alle että ehtii ekana kolmeksi Nokialle ovenripaan kiinni :D
 
Ensikosketukset planeetan nimikko-olueen
 

Liitteet

 • 61473_4603535719645_1650296573_n.jpg
  61473_4603535719645_1650296573_n.jpg
  68,3 KB · Katselut: 1 251
 • 550081_4603725564391_1395873998_n.jpg
  550081_4603725564391_1395873998_n.jpg
  65,3 KB · Katselut: 1 259

Uusimmat keskustelut