Planeetan kumppaniksi tapahtumiin? | AvantClub - Keskustelupalsta

SiteAdmin

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
17.8.2008
133
5
18
Planeetta etsii kumppaneita tuleviin tapahtumiin edistämään planeetan hyvinvointia ja vihreyttä. Jo pienelläkin panoksella saat tuotteesi erottumaan edukseen planeetan väen keskuudessa ja kilpailijat vihreäksi kateudesta. Ota yhteyttä [email protected] ja mietitään miten juuri sinun tuotteestasi tai palvelustasi saadaan yhdessä planeetan suosituin.
 
Haluaisikohan Konetalo Vainikka tukea voimakkaammin Planeettaa?

- Se on ainoa Avant Tecnon lisäksi jolla on oma sarake Planeetalla, tai muita en ole ainakaan huomannut. :roll:
 
Juu, Vainikka on ollut planeetan ensimmäinen tukija ja osallitunut usean tapahtuman toteuttamisen mahdollistamiseen tahollaan. Siitä kiitoksena planeetalla on oma ketju Vainikalle.
 
eos. heillä on oma ylläpitomahdollisuus ja olen tarjonnut mahdollisuutta tekstin päivittelyyn aina joskus poiketessani.

Mutta fokus siis yhteistyökumppaneiden löytymisellä. Kevään kokoontumisiin tarvitaan jälleen talkoohenkeä että saadaan planeetan väelle näyttävät tekstiilit ja sihijuomat kotiinviemisiksi. Planeetan populaatio on kasvanut niin kohisten että odottelemme kevään kokoontumisiin vähintään 150 henkilön invaasiota. Jos siis edustat jotkain tuotetta tai palvelua, niin ota vauhdilla yhteyksiä Siteadminiin ja katsotaan yhteistyökuviot kuntoon.
 
Planeetan tukiyhdistyksen perustamisen myötä kumppanuuden järjestämiseen on aiempaa paremmat mahdollisuudet. Voimme tarjota yhteisöjäsenille näkyvyyttä ja pysyvän tiedotuskanavan planeetalla. Yhteisöjäseneksi on mahdollista liittyä heti ja innokkaita yrityksiä ja yhteisöjä pyydetään ottamaan yhteys ylläpitoon. Henkilöjäsenille mahdollisuutta tarjotaan viimeistään kokoontumisen paikkeilla.

Planeetan toimintaan ja tapahtumiin sitoutunut tukiverkosto vaikuttaa positiivisesti, kun planeetan väki voi keskittyä sisällön ja tapahtumien tuotantoon.
 
Planeetan suosio on jatkanut vakaata kasvuaan. Sivusto on tilastoitu nyt 950k joukkoon ja mainosarvon on analysoitu olevan 54000 US$. Tätä näkyvyyttä planeetta jakaa verkostonsa kanssa.

http://www.statscrop.com/www/avantplanet.com
 

Uusimmat keskustelut