Planeetan tulevaisuudesta | AvantClub - Keskustelupalsta

Mitä planeetalta on löytynyt?

 • Tukea koneen/laitteiden hankintaan

  Ääniä: 11 45,8%
 • Menovinkkejä huoltoihin ja korjauksiin

  Ääniä: 18 75,0%
 • Viihteellisiä projektikertomuksia

  Ääniä: 12 50,0%
 • Tapahtumia

  Ääniä: 7 29,2%
 • Kanava kirjoittaa kokemuksistaan

  Ääniä: 9 37,5%
 • Koneisiin hurahtanutta juttuseuraa

  Ääniä: 8 33,3%
 • Uusia ystäviä

  Ääniä: 3 12,5%

 • Ääniä yhteensä
  24
 • Äänestys suljettu .

Maasturisti

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
7.9.2008
3 200
144
63
Espoo
Pääsiäisen pyhiksi laitetaan rullaamaan kysely siitä mitä planeetalta on löytynyt ja ketjussa sana on vapaa uusille ajatuksille.

Kirjoittakaa rohkeasti mitä odotatte sisällöltä ja paikallisuudelta. Kohta tapahtuu vähän ja pidemmällä aikavälillä paljon, kunhan vain löydämme yhteiset tavoitteet.

Äänestys on voimissaan 15.4 saakka.
 
Jos sitä ja tätä niin sitten niin ja näin....

Tässä on oiva paikka sanoa mihin planeetan pitäisi mennä.

Risut ja ruusut ketjuun. Kitos :)
 
Mun mielestä planeetta on kehittynyt loistavasti kysynnän mukaan. Eli kun jotain tarpeita on ilmennyt uusiin osaalueisiin niin ne on syntynyt.

Moderaattorit toimii mielestäni hyvin ja seuraa riittävällä aktiivisuudella keskustelut ja siivoaa tarpeen mukaan. Muutamia ylilyöntejä kirjoituksissa on ollut ja ne on poistettu. Kiitos siitä. Ei ole mukavaa lukea tekstiä missä ruvetaan henkilökohtaisella tasolla mollaamaan toista.

Jutut on ollut hyviä ja monipuolisia. Tukea on saanut niin kuin neuvoja ja apua erilaisiin ongelmiin. Planeetan väki näyttää pyytteettömästi jakaavansa osaamistaan muille. Se on hienoa ja pitää sivut eloisina!

Planeetan puitteissahan tapahtuu vaikka mitä tapshtumia ja se on mukava kehitys.

Risuja en nyt oikein saa kehitettyä kun kokonaisuus mielestäni on loistava.
 
Ei ole olemassa muuta pysyvää kuin muutos :(
Tehdään tästä poikkeus?????? Pidetään tämä tällaisena kuin se on. Edellä kerrottiin että ylläpitäjät ovat siivonneet asioita joita ei kaivata, henkilökohtaisuudet ovat pysyneet aisoissa, asioita on käsitelty mielestäni asiallisesti, joskus pienellä huumorilla höystettynä joka nyt kyllä minunkin mielestäni kuuluu juttuun ettei siitä tule turhan kuivakiskoinen jne. Olen viihtynyt saitilla kyllä, vaikka en näistä tietotekniikka välineistä ole kyllä muuten kovin innostunut.
Jatkoa vain sään kaunistamaan PÄÄSIÄISEEN ( -19 astetta aamulla 5 aikaan).
Markkuvaari
 
Planeetan foorumi elää keskustelusta, ei ulkoasusta tai muutoksista.
Eli lisää keskustelua vaan, valmiita ketjuja löytyy vähän joka malliin ja uusia saa tehtyä jos tarvetta on.

Äänestään ei pysty kun vaihtoehdot ei oikein riitä, tai oikeastaan vain vika vaihtoehto jäis itellä ruksitta. Foorumiystäviä toki on oikeastaan kaikki, mutta niissä kahdessa tapahtumassa mitä olen käynyt, ei vielä ehtinyt juurikaan kehenkään henkilöön tutustumaan käytännön tasolla.
Tokihan viimeisimmässä Ylöjärven tapahtumassa näkyi muista yhteyksistä jo ns. vanhoja tuttuja... :) Ei sekään tietysti väärin ole.
 
Ajatus tiedon löytämisestä.

Kiitokset Maasturistille jaksamisesta sivuston pyörittämiseen! Tarjoan kaikista saamistani vinkeistä sinulle oluen jahka joskus tavataan! Tietoteknisistä vehkeistä en mitään ymmärrä, mutta olisikohan mahdollista kehittää jokin hakutoiminto sivustolle. TIETOA alkaa olla jo niin paljon ja sen hallinnointi (looginen sijoittelu) on varmasti todella hankalaa. Muutaman kerran itsekin muistan nähneeni jonkun tarpeellisen vinkin, jota en enää myöhemmin ole onnistunut löytämään. Tämä nyt vaan on tämmöinen ajatus... Voisko arttikkelit tai kirjoitukset esim. numeroida jatkossa (vois kirjata nummeron ylös vaikka).
 
Sivun ylälaidassa on etsi- toiminto. Indeksejä eli hakukantaa ajetaan jatkuvasti ja lisäksi se kirjoitetaan kokonaan uusiksi pari kertaa vuodessa, sen löydöt ovat viestin sisällöstä kiinni. Kirjoituksen yhteydessä voisi lisätä hakusanoja. Pannaan mietintään.

Viestit ovat kannassa numeroituina jo nyt, pitääpä katsoa miten numeron saisi etusivulle.

-m

edit: google indeksoi myös planeetan julkista sisältöä ja toimii yleensä sisäistä hakua paremmin. Hakusanaksi avantplanet ja aihe.
 
Jos käyttää Googlea hakemiseen kannattaa laittaa haku muodossa:
site:avantplanet.com <hakusana>
 
Kiitos jälleen kerran! Arvasinkin, että vika on käyttäjässä! :lol:

Täytyypä yrittää noilla vinkeillä löytää kirjoitus, joka koski nostopuomia. Sellaiselle kun saattaa kohta olla käyttöä.
 

Uusimmat keskustelut