Planeetta päivittäytyy | AvantClub - Keskustelupalsta

Maasturisti

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
7.9.2008
3 175
125
63
Espoo
Kuten tarkkaavaisimmat ovat huomanneet, on planeettaa ollut poissa pelista muutaman päivän.

Nyt kun ylläpito on saanut loihdittua hiukan motivaatiota, on kanta päivittynyt ja käyttöä voidaan jatkaa. Automaatti päivitykset ja niihin liittynyt virhetilanne aiheutti pikku ongelman, jota pitää vielä korjata.

Olemme saaneet mukavasti ehdokkaita ylläpitäjiksi ja moderaattoreiksi. Se onkin mukavaa, koskapa tämä ylläpito on normaalisti yksinäistä ja tylsää ja vastenmielistä puuhaa. Varsinaiseen webmaster hommaan ei ollut tunkua ollenkaan, joten varmaankin vielä hetken jatkan yleisön pyynnöstä huolimatta.

Planeettakin täyttää kohta terhakat yhdeksän vuotta. Kohta alkaa itsenäistyminen, oman minän hakeminen ja murrosikä. Olisi hauskaa jos planeettaa tuettaisiin näissä ponnisteluissa vaikkapa jäsenyyden ja aktiivisemman osallistumisen muodossa. Silloin nykyisillä ja tulevilla ylläpitäjillä voisi mielenkiinto säilyä paremmin. Kiitosta ja glooria ei tarvita, ainoastaan aktiivista osallistumista yhteisön hyväksi, sillä pärjää pitkälle. Muistetaan että taustayhteisömme säännöissä mainitaan että yhdistys edistää kaikkien pienkuormainten tunnettavuutta ja käyttöä (merkkiin katsomatta). Planeettaakaan ei näin olla rakentamassa markkinoiden ehdoilla vaan sen ainoa tarkoitus on palvella jäsenistönsä avoimena ja vapaana tiedonvaihtokanavana.

Palaneetan korjauksen motivaatiota odotellessa perustin FB ryhmän avantclub avantplanet.com Sinnekkin voi liittyä ja seurata sosiaalisen median menoa.
 
Hyvä, hienoa planeetta pyörii jälleen :roll: Moni onkin odottanut tätä!
Iso Kiitos ylläpidolle yön uurastuksesta.
 
Jep, kiitti kanssa webmasterille uurastuksesta, että päästiin umpisesta taas tampatulle ladulle...
 
Lopulta päivittelyyn meni pari tuntia. Suunnitteluun (=päivittelyyn motivoitumiseen) meni pari viikkoa.
Planeetan ovella kävi sitkeästi kääntymässä n. 300-400 kävijää päivässä vaikka se oli häipynyt horisontista. Tuo oli merkittävin motivaatioon vaikuttanut tekijä.
 
Aivan loistavaa! Kiitoksi uurastuksesta! Minä kun en näistä asioista ymmärrä höläsen pölyä niin täytyy vain nöyräästi kiittää.
 
pitää nyt ottaa asiaksi vastuun jakaminen moderoinnin ynnä muun suhteen. testaan uuden ylläpitoryhmän *lähipäivinä* ja laitan sitten viestiä moderoinnista yms. kiinostuneille. Älkää kuitenkaan pidättäkö hengitystä odotellessa, lupaan ettei ihan heti ole valmista.