Polttoainesuodattimen vaihto | AvantClub - Keskustelupalsta

PerttiK

Jäsen
Keskustelun aloittaja
16.12.2010
1
0
1
Avant 420:n tankkiin oli jäänyt syksyllä kesälaatua, ja jouduin sitä viikko sitten herättelemään aika tovin talvilaadulla. Kävin hakemassa uuden polttoainesuodattimen ja ajattelin vaihtaa sen varuiksi kun ei nämä säät näköjään ota lauhtuakseen. Onko suodattimen vaihtoon jotain eturivin vinkkejä? En ole juurikaan koneiden kanssa pelannut, ja suodattimen kyljessä oleva pikaohje on kauniisti sanottuna aika suuripiirteinen.
 
ota ensin kuva hanan asennosta vaikka kännykkäkameralla. laita sitten hana kiinni. Puhdista suodattimen ympäristö paineilmalla tai rätillä
suodatin on kierrekauluksella rungossa kiinni. laita rätti alle ja kierrä varovasti esim. Papukaijapihdeilla auki (ei tarvitse puristaa kaulsta lyttyyn.)
Kierrä kaulus lopuksi käsin auki, kuppi ja suodatin irtoavat viimeistään kevyellä otteella. Kaada kupin sisältö mielellään koneen ulkopuolelle. Pyyhkäise kupista isoimmat roskat pois puhtaalla rätillä ja huuhtaise tarvittaessa puhtaalla löpöllä. Laita uusi suodatin kuppiin ja kierrä kuppi kauluksen kanssa paikoilleen varovasti kiristäen. Avaa hana ja tarvittaessa tarkista asento siitä kuvasta. Kone ilmaa itsensä parilla pyöräytyksellä. Edistynyt suodattimen vaihtaja täyttää kupin ennen kiinnitystä jolloin konetta ei tarvitse erityisemmin ilmailla.
 

Uusimmat keskustelut