Puomi vinossa oleva kone | AvantClub - Keskustelupalsta

ajh

Jäsen
Keskustelun aloittaja
5.5.2010
37
0
6
Olis uudemman avantin hankinta edessä ja tarjolla olisi yksi 500 sarjan kone jossa puomi vinossa. En ole konetta nähnyt vielä, mutta mistä nuo yleensä antautuu nuo puomit? Miten tuo jatkopuomi miten siinä on nuo liukupinnat?

Kyseessä on siis -08 muovikuorinen kone jatkopuomilla.
 
Tuossa yksi "repeämä"
Vanhemmissa koneissa saattoi käydä konetta kovemmille konemiehille noin :(
Tämä kohta on sittemmin tehtaalla huomattu ja vahvistettu :p

Toisen minkä olen nähnyt puomi vinossa oli peräkärryn kyydistä pudonnut.
Oli mennyt kauha edellä penkkaan mistä katon kautta ympäri.
Luonnollisesti oli tehnyt kipeää puomiin, joka oli vääntynyt ylimmästä poikkiputkesta vääntäen rungon korvakkeita mennessään.
ajh sanoi:
nuo yleensä antautuu nuo puomit?
Eli yleensä eivät antaudu :lol:
 
"vinous" saattaa jhohtua myös kuluneista liukupaloista. Silloin se näyttää siltä että puomi olisi kallellaan. Ja tavallaan onkin jos palat ovat kovin kuluneita. Niitä kannattaa säätää, vaihtaa tarpeen mukaan. Ovat niinkun öljtyt koneessa, kuluvaa tavaaraa joka kaipaa vaihtoa välillä. Riippuu tietenkin paljlti siitä että miten paljon zoomia käyttää.
 
Noita liukupalja itsekkin epäilen, mistään en löytänyt kuvaa ehjästä puomista ja liukupaloista, että voisi verrata minkälaiset niiden pitää olla.
 
jos vinous on liukupaloista aiheutuvaa, niin sitä voi hyödyntää aurauksessa pienenä sivukelluntanakin...
 
Olisiko kenelläkään laittaa kuvaa puomista liukupalojen kohdalta miten niiden kiinnitys. Pitääkö liukupalat olla siis ylhäällä ja alhaalla? kyseisessä koneessä liukupala vain yläpuolella??
 
Muistaakseni on sekä alla että päällä. Ne on siellä puomin sisällä. Se 1 pala mikä näkyy on ilmeisesti vain roskan poistin...
 
Jaa niin vähän vino tai kallellaan, ei noita lasketa :)
http://www.digipaper.fi/agrimarket/53444/
Sivu 30..
http://tuotteet.ramirent.fi/sites/tuotteet.ramirent/files/product_attachments/K%C3%A4ytt%C3%B6ohje%20Avant%20600-sarja.pdf
Sivu 22... 600-sarja, mutta puomi samanlainen.
 
Kiitoksia tuosta tämä selvensi asiaa, eli kun on ns. vähän kallellaan vois nuo palat olla tietty loppu ja taitaa olla kohtuu homma vaihtaa nuo.
 

Uusimmat keskustelut