Puskutyhjennettävä kauha | AvantClub - Keskustelupalsta

Paalari

Jäsen
Keskustelun aloittaja
27.9.2008
179
4
18
Onkohan maailmassa joku jo keksinyt puskemalla tyhjentyvän kauhan(liikkuva takaseinä)
Viikolla tuli mätettyä maamiehen mustaa kultaa satakunta mottia 2m korkeaan paskakärryyn.
Sorakauhalla ei oikein ulotu tarpeeksi korkealle, ja tavara on paikoitellen sitkeän sorttista eikä näinollen tahdo poistua sovinnolla ravisteluista huolimatta, tyhjennyskulma on aika vaatimaton puomin ollessa ylhäällä.
 
Hommaa se nelitoimikauha. Siitä häviää lattia tavaran alta, kun kauhan nostaa pystyyn. Samoin piisaa kauhan mittaa alempi purkukorkeus, kun avauksen voi suorittaa silloin kun kauhan alanurkka on lavan laidan tasolla.

Ainoa miinus on kauhan koko, 170l, mutta olen kuullut huhun että olisi tulossa pykälää suurempi malli maailmalle lähiaikoina.
 
Sopiva koko tuohon hommaan olisi 300-400L.
130cm sorakauhakin on hieman pieni. Tuli aina tuupattua liian täyteen ja yläreunan yli tuli tavaraa puomin päälle, joka taas kieri syliin puomin noston yhteydessä.
Kärkikippaava olisi toinen vaihtoehto, mutta siellä on kauhan sisällä kaikenlaisia pokkauksia edistämässä tavaran kiinnitarttumista.
 
Jokin tärytin kauhassa saattaisi irrottaa "tuotetta"?! Mietin tuota kuskatessani märkää savea.

Jaksaisikohan A.Vantti kuskata isompaa traktorin kauhaa tuossa hommassa? Voi tuo kyllä olla liian painava. Litrat kyllä riittäisi! Piankos rakennat adapterin kauhan ja Avantin väliin! Tai sitten testaat painoa trukkipiikkien kanssa!

Alavudella halpa kauha!
http://www.nettikone.com/viewMachine.php?id_machine=732865&status=F&id_machineType=&id_ssub_type=&id_scat_sub_type=&id_smake=422&yfrom=&yto=&pfrom=&pto=&search=Hae+%BB&PN[0]=simp_search&PL[0]=simpleSearch.php?status=F@id_machineType=@id_ssub_type=@id_scat_sub_type=@id_smake=422@yfrom=@yto=@pfrom=@pto=@search=Hae+%BB
 
http://www.youtube.com/watch?v=00ggXqdbYdA&sns=em

Olisi erittäin kätevä Avanttiin. Ei liene tarjolla?
 

Uusimmat keskustelut