Rekisteröidy, kirjoita ja voita. | AvantClub - Keskustelupalsta

SiteAdmin

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
17.8.2008
133
5
18
Toukokuun loppuun mennessä kaikkien planeetalle rekisteröityneiden käyttäjien joukosta arvomme onnekkaan joka voittaa halutun Avantplanet T- Paidan. Toinen onnellinen voittaja arvotaan toukokuun aikana palstalle viestiketjun aloittaneiden keskuudesta. Viestiketjun tulee täyttää planeetan netiketti.

Rekisteröidy, kirjoita ja voita.

Tämä ainutkertainen tilaisuus on voimassa vain rajoitetun ajan.

Tervetuloa mukaan!

-ylläpito
 
Vielä ehtii mukaan.

Näin helteisenä viikonloppuna ei kannata planeetalta poistua ollenkaan, saa pian auringonpistoksen.

Kilpailu voimissaan siis koko toukokuun ajan ja ei kun näppis ja kamera supattamaan.

-ylläpito
 
Kilvan voittajat selvillä

Maasturisti poikkesi iltapäiväkaffeella ja toimi "onnettarena" jääväten samalla itsensä arvonnasta. Planeetan väki arvostaa kovin moista pyyteetöntä uhrautumista.

Huikean suosion saanut kilpailu huipentui kirjoitussarjassa 635 voittoon ja rekisteröityneiden käyttäjien keskuudessa numerolle 53, eli kd8500. Nämä onnekkaat saavat Avantplanet paidan ja voivat voivat esiintyä edukseen kesän riennoissa.

Onnittelemme voittajia ja kiitämme kaikkia kilpaan osallistuneita.

Uusi kilpailu liittyy luontokuvaukseen ja siitä tiedotetaan lähiaikoina. Voitte jo nyt valmistautua kesäkisaan varaamalla kameran mukaan liikkuessanne Avantilla luonnossa.

Paitoja voi edelleen myös tilata planeetalta tai ostaa Konetalo Vainikalta.


Mukavaa kesän alkua koko planeetalle toivottaa

-ylläpito
 
Luontokuvakilpailu

Avant luonnossa kilpailu alkaa juhannusviikosta ja kestää koko kesän.

Äänestys onnistuu suoraan saitin kävijälaskurilla. Mitä aiemmin olet liikkeellä sitä varmemmin voitat yleisön suosikki - palkinnon. Osallistumaan pääsee siis kuvilla, joissa näkyy vihreää.

Tuomarit valitsevat joukosta lisäksi teknisesti onnistuneimman otoksen. Kilpailuun palkinnoiksi tulee planeetan toimintaan liittyviä tavara- ja tekstiilihyödykkeitä.
 
Kuvan voi laittaa mihin tahansa viestiketjuun, kunhan noudatetaan etikettiä, eli kaikki kuvaukselliset kohteet huomioidaan, kunhan kuvassa on vihreää. Tuomaristo voi rajatapauksessa hyväksyä myös sinisen, keltaisen tai punaisen kuvan. Mielellään näemme planeetalla myös kuvaan liittyvän mehevän tarinan.

kipinkapin kuvaamaan ja koko kesän saa planeetalle avautua myös loistavista uroteoista!
 
Paalarin pulling kuvat kiilasivat kesäkuvien kärkeen ja otoksillaan paalari kuittaa huippusuositun t-paidan.

tuomaristo ei valinnut tällä kertaa teknistä voittajaa ja näin kilpailun muut palkinnot jaetaan johonkin soveltuvaan ja myöhemmin ilmoitettavaan yleishyödylliseen kohteeseen.

Talvikuvakilpailu käynnistyy lumentulon jälkeen ja jatkuu etelän kevääseen saakka. hienoista palkinnoista tiedotetaan myöhemmin ja kaikki palstalle julkaistut 09-10 talven aikana otetut kuvat, joissa on lumen seassa vihreää osallistuvat. (tuomaristo saattaa hyväksyä myös muita sävyjä)

-ylläpito
 
Koskapa pakkaskausi on alkanut, toivotetaan talven kuvakisa alkavaksi.

Voittajalle on luvassa planeetan merkkitekstiili. kilpaan osallistuvat siis minkä tahansa kirjoituksen yhteydessä planeetalle 1.12.09-31.3.10 läheteyt ja julkaistut kuvat, jossa esiintyy avantin lisäksi lunta. Kuvan sommittelu, tilanne sekä suosio ratkaisevat voittajan.
 
Talven 09-10 kuvakisan voittaja!

Tuomaristo oli hankalan ja haasteellisen mutta samalla opettavaisen ja palkitsevan tehtävän parissa pitkään, sillä planeettamme populaation kasvun ja aktivoitumisen johdosta artikkeleiden määrä ja laatu on ilahduttavassa kasvussa.

Voittajaksi kohosi selvästi "lajaatena" esityshetkellään erittäin ajankohtaisella lumenpudotuskuvalla. Tuomaristo kiitti kuvasta välittyvää dynamiikkaa, valon ja varjon täydellistä hallintaa sekä kuvan teknistä toteutusta. Voidaan myös todeta että kuvassa esitetty väline on toteutukseltaan innovatiivinen ja helposti sovellettavissa planeetan kävijöiden omiin käyttötarkoituksiin.

Kuvan julkaisuhetkellä talvea oli riittänyt myös etelässä kolmatta kuukautta ja lumikuormat katoilla alkoivat kasvaa. Kansalaisia kehoitettiin nousemaan katoille lumenpudotukseen ja sinne mentiinkin sankoin joukoin vaaroja kaihtamatta. Valitettavasti sairaalaan päätyi viikon mittaan yli sata loukkaantunutta lumityöläistä. Planeetan laskuopin mukaan tämä tarkoittaa sitä että joka kahdeskymmenes lumenpudottaja oli vähällä pudota tai putosi katolta tuolla viikolla. Voidaankin todeta että mikäli voittajakuvan kaltaisella innovaatiolla saadaan osin pidettyä lumimiehet maassa ja ainakin tiputettua hankalimmat paikat räystään reunalta turvallisesti, saadaan planeetan kävijöille lisää vuosia omassa kodissa asumiseen tai mökin käyttöön. Jokainen näistä vuosista on riittävän hyvä peruste vihreän aatteen jakamiselle.

Onnittelemme vielä lajaatenaa hienosta varustekeksinnöstä ja kiitämme tiedon tasaamisesta sekä onnistuneesta kuvasta.
http://www.avantplanet.com/F1/viewtopic.php?f=6&t=315
 

Uusimmat keskustelut