Renkaiden korjaus? | AvantClub - Keskustelupalsta

Hartza

Jäsen
Keskustelun aloittaja
11.7.2009
30
2
8
Käsittämätöntä, mutta totta, onnistuin ajamaan kolme (vähän ajettua) rengasta tylpän terästapin yli ja läpihän tuo meni.

Onkos kellään kokemusta renkaiden kohtuuhintaisesta korjauttamisesta Uudenmaan alueella, kun selkeästi vaurioalue kaipaa peruspaikan lisäksi kumia täytteeksi?
 
Kohtuullisesta en tiedä, mutta vianorissa korjautin vastaavat vauriot. Hintaa työlle tuli täytteineen melkein kiinalaisen renkaan verran, mutta hyvä merkkirengas on parempi kuin kierros kiinalaisia.

Renkaasta ei tule uuden veroista paikkaamalla jos tappi on ollut suuri. Vertaa paikkauksen hintaa vaikkapa käytettyyn tai uuteen rengassarjaan. Tehtaalta saattaa joskus saada vähän käytettyjä sarjoja kun esim. Asiakkaalle on vaihdettu uusi kierros renkaita esittelykoneeseen.

Uudet pyörät maksaa n. 200-250 eur kpl ja käytetyt n.100-150 eur kpl. Paikkaus on satasen korvilla/kpl. Varmaankin määräalennusta saa tingattua.

Huomioi että jos hommaat uudet pyörät, on ehjillä vanteilla vielä vaihtoarvoa.

Kolme kerralla on jo hyvä suoritus. Ajelin vain kaksi kerralla samaan tappiin.
 
Ei apua paikkauksen neuvomiseen mutta mulla meni renkaasta kudokset rikki ja oli toissayönä kasvanut järjetön pahka renkaaseen. No itellä lomaviikko ja hommia piti tehdä ett piha joskus valmistuisi niin soitto aamulla tehtaalle ja mulla oli 2 uutta rengasta jo iltapäivällä. Eli kertakaikkiaan hienoa palvelua tehtaan varaosapalvelulta!
Renkaat saa tehtaalta halvemmalla vanteineen kuin jos jostain rengasliikkeestä sattuis löytymään pelkät kumit, lisäks tuota 630:sen traktorikuvioista ei löytynyt Helsingissä olevasta huollosta niin siksi piti tulla tehtaalta saakka. Muistaakseni hintaa oli noin 230eur/kpl vanteineen, ja koko siis 26*12*12.
 

Uusimmat keskustelut