Talviralli vainikalla 6.2. klo 12-14! | AvantClub - Keskustelupalsta

6.2. Vainikalle?

 • Otan kaverinkin mukaan

  Ääniä: 3 9,7%
 • Yritän ainakin

  Ääniä: 15 48,4%
 • Tietysti tulen

  Ääniä: 8 25,8%
 • En pääse

  Ääniä: 5 16,1%
 • Pitäkää tunkkinne

  Ääniä: 0 0,0%

 • Ääniä yhteensä
  31

Maasturisti

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
7.9.2008
3 200
144
63
Espoo
Planeetan väelle olisi tilaisuus kokoontua Konetalo Vainikka Oy:n uusissa ja avarissa tiloissa Malmilla 6.2. eli silloin kun etelässäkin on jo toivottavasti lunta.

Koeajettavissa on ennakkotietojen mukaan kattavasti kaikki mallisarjat ja päivän aikana saadaan todennäköisesti poikkeuksellisen hyviä tarjouksia koneista ja lisälaitteista.
 
Re: Talviralli vainikalla?

Kiinnitetään tuo 6.2.

>Sovin ensimmäisenä arkipäivänä vainikan kanssa vielä aikataulun ym.
 
Re: Talviralli vainikalla?

Hyvä päivä, vaikka itse äänestin ensi muuta, kannatetaan sitten näin.
 
Re: Talviralli vainikalla 2.6. klo 12-14!

Eli osoite on Harkkoraudantie 8, Tattarinsuo, Malmi, Helsinki

Helpoiten paikan löytää ajamalla kehä1 viikki-malmi liittymästä kohti lentoasema/tattarinsuo tietä.

Jatketaan suoraan lentoaseman liittymän ohi ja käännytään mäennyppylän jälkeisestä liittymästä oikealle, risteyksessä on myös kyltti.
 
Joo, pieleen meni. Joskus tilasin rippipuvun räätäliltä tammikuussa, ihmettelin kun se valmistuisi vasta 14. päivä. No en mukissut enempi. Noutaessani tavaran kuulin että se oli ollut valmiina jo 4.2.
 
Hei

Hienoa, että Vainikan velijekset järjestävät tällaisen tilaisuuden. Ovat tehneet merkittävän investoinnin. Kävin paikan päällä syksyllä kun muutto oli vauhdissa - voin vain kuvitella, että tiloista on mahdollista saada tehokas myynti- ja huoltokeskus. Toistaiseksi olemme hankkineet merkkitarvikkeet paikalliselta Porvoon Agrimarketilta (jossa myös ammatti-ihmiset hoitamassa Avant-asioita) eli uudestisyntyneeltä Hankkijalta. Jatkossa Vainikan uusi keskus Helsingissä on varmaan houkutteleva vaihtoehto - ainakin jos sattuu olemaan muuten asiaa länteen.

6.2 olen lupautunut toimimaan huolto- ja sponsorihenkilönä kun kuopukseni osallistuu Karkkilan endurokisaan - perheenjäsenen urheilun priorisoin etualalle. Mukaavaa kuormaaja-päivää Vainikalla - olisi ollut mukava tulla paikan päälle.

t. JJ
 
Tämä on siis ensi lauantaina. Vielä ehtii mukaan. Laittakaa tietoa tulostanne, niin voidaan varautua väkirynnäkköön esim. rasvaamalla saranat.
 
Minä joudun vielä pitämään kysymysmerkkinä, mutta todennäköisesti en pääse. Ja tämähän ottaisi päähän. :( Jotenkin ajattelin että tämä olisi aamusemmalla ja iltapäivällä on koko perheelle liput Disney on Iceen.
 

Uusimmat keskustelut