Trukkimasto Proficattiin? | AvantClub - Keskustelupalsta

mikkomato

Jäsen
Keskustelun aloittaja
15.10.2012
14
0
1
Tehtaan sivuthan sen kertovat ettei trukkimasto passaa 300 sarjaan.Kysymys kuuluukin että mikä tekijä muodostuu ongelmaksi? Koneen oma paino? Teho? Kääntyminen? vai joku muu.Olisi vain erittäin pätevä laite itselleni.
 
Kääntyminen. Masto lepää omilla renkaillaan ja paketti varmaankin puskee liukuohjatun edellä. En ole moista koskaan käytellyt, mutta oletan että etupää nostetaan trukin omien renkaiden varaan.
 
http://www.youtube.com/watch?v=rtkeihcwEJY&feature=related

Tuo saattaisi toimia liukuohjatussakin, kun kaikki pyörät vetää.
 
Tuota kääntymistä ajattelin itsekin,mietin vain että paketti voisi kääntyäkin,pystyyhän liukuohjatulla tekemään muutenkin ns."loivaa käännöstä",kuinka lie sitten käytännössä mutta eikö tilanne ole periaatteessa sama jos koneen omat etu renkaat ovat ilmassa.
 
Omat renkaat ilmassa ja mitä maassa? Kauha?
Ongelma on liukuohjatussa se että se edellyttää saman sivun olevat renkat pyörivän samaan suuntaan tai jos esim kauha on maassa ja renkaat ilmassa että etupää voi liikkua sivuttain. Sitä trukkimasto ei tee. Ei ainakaan kuorman kansa.
 
Trukkimaston renkaiden pitäisi olla sellaiset kuin ostoskärryissä. Pyörivät siis pystyakselin päässä. Näin mahdollistaisi 300 sarjassa käytettävyyden.
 
Taitaa olla sen jälkeen melko kaatumaherkkä. Toki kuorma voisi olla melko alhaalla. Sinänsä 1 nivel kyllä auttaisi 300 sarjalaisia edellyttäen että omat etupyörät olisi ilmassa. Kyllä ajatus pelottaa...
 

Uusimmat keskustelut