Tuli vietetty Avanthenkinen uudenvuodenaatto! | AvantClub - Keskustelupalsta

STEFFE

Lumimies
Keskustelun aloittaja
12.1.2012
5 401
862
138
Bobäck
Hengissä on selvitty rankasta illasta joka oli täynnä vauhtia ja varallisia tilenteita!
Kaveriperheen kanssa vietettiin Avant-henkinen uudenvuodenaaton kekkerit! Laskettiin mäkeä iltaa varten ostetuilla uusilla Avant 100 sarjan tykeillä! Loukkaantumisilta vältyttiin mutta ei kaatumisilta. Kaveri voitti nopeuskisan mutta meikäläinen tarkkuuskisan. Enkä muista kuka voitti pujottelukisan, se oli kyllä joku meidän vähän nuoremmista kilpailijoista(lapset). Mutta hauskaa oli ja "työvälineet" ovat vielä ehjät painorajoituksista huolimatta!

Hyvää uutta vihreätä vuotta 2013 planeettalaisille!
 

Liitteet

  • bild.JPG
    bild.JPG
    43,3 KB · Katselut: 3 193
:lol: meillä vanhemmalle huomattiin Stiga pari viikkoa ennen joulua ja sitten toi joulupukki vielä isällekkin oman että voi viedä nuoremmankin mäkeen jahka oppii kävelemään. :D
 
Luulin ensin että Steffe on vetänyt stigan itse väriin, mutta olihan tuollaisia prismassakin tyrkyllä.

Aavistuksen nuorempana laskettiin Stiga SR GT:llä lähimetsän rinteessä, jonka naapurin pojan setä aina jäädytti alkutalvesta. Siinä oli semmoinen kahden kelkan mentävä kouru ja tiukassa kisatilanteessa koitettiin kääntää kisakumppani pois rännistä - yleensä mentiin molemmat. Nyt siinä rinteessä kasvaa muutama talo.
 
Tässä kans välillä aina miettinyt millasiin töihin on päätynyt. On kuitenkin pystynyt lohduttamaan itseään, että kun muut luki läksyjä meikäläinen olikin pulkkamäessä!
 
No voi herranjestas - Planeettalaiset pulkkamäessä uudenvuodenaattona :) Runsaan sateen pehmittämät polanteet vaivasivat täällä Espoossa joten naapurit kutsuivat Avanttia apuun ja jouduin uudenvuodenaattona (no iltapäivänä..) töihin -- sainpahan tienattua hyvän pullon kuplivaa.
Mutta kyllä oli raskasta vetistä lunta.
 

Uusimmat keskustelut