Työvalopaneeli 760i malliin | AvantClub - Keskustelupalsta

STEFFE

Lumimies
Keskustelun aloittaja
12.1.2012
5 401
862
138
Bobäck
Otin nuo tehokkaat tuikut pois ja laitoin 85 cm pitkä kaareva LED paneeli katon yläreunaan. 180W ja jotain 16.000 lm valotehoa! Nyt voi pilkkoa puita yölläkin kunhan laitta lippalakki päähän, arskat ja aurinkosuojavoidetta!
 

Liitteet

 • image.jpeg
  image.jpeg
  84 KB · Katselut: 2 819
Mustalla maalla 2 x 10W Led ei riitä, mutta puhtaalla lumella alkaa jo häikäistä.
Luulisi näihin työvaloihinkin tulevan lisää säätömahdollisuuksia.

Oke
 
Tässä muutama iltakuvaa!
Kuvat käännetty oikeinpäin
 

Liitteet

 • pimee_tie.jpeg
  pimee_tie.jpeg
  61,3 KB · Katselut: 2 552
 • pimeä_torni.jpeg
  pimeä_torni.jpeg
  70,8 KB · Katselut: 2 556
 • pimee_pihatie.jpeg
  pimee_pihatie.jpeg
  58,3 KB · Katselut: 2 550
Olet oikeassa. Olen aikaisemmin koennut valaistuksen riittäväksi auratessa. Ja olisi varmaan ollut edelleen! Lumi kun heijastaa niin hyvin. Mulle ongelma rupesi olla nämä syysillat! Aukaisemmin en juuri muuta tehnyt kun aurauksia mutta nyt näyttää tuo olemaan ympärivuotista avantoimista!
 
Valehteleeko kuva vai onko vielä näissä valopaneeleissa ongelmana tuo valon kirkas keskipiste ja kapea valokuvio "pystysuunnassa"? Tuo valokuvion leveys sivusuunnassa taas tuntuu kehittyneen tuon kaarevuuden myötä.
Ennen(ja vieläkin) noista suurin osa vaikuttaa olevan tarkoitettu lisäpitkiksi..
 
Kuvassa ehkä vähän korostuu tuo pitemäisyys. Mutta ei se korkeus suunnassa hirveän korkea ole. Keksilaueen kun suuntaa siihen 3m koneen etupuolelle niin on kyllä mnelko valoisaa koko alue. Paneelin keskellä on eri ledit kun reunoissa, ainakin alsi edessä on erilainen, enemmän sellainen valoa hajottavalla kuviolla kun selkeesti keskellä on kirkaslasi.
 
Mistähän tuo muuten on ja kuuluuko enää radio? Kaikkiin työvaloihin kun saisi kirkkauden säädön niin olis aika mahtava systeemi. Meillä vaikka saadaan työvalot kytkettyä aina pareittain, silti talvella voi välillä olla liian kirkasta ja lumisateella varsinkin loistaa takaisin.
 
En ole radiota kokeillut! Täytyypi kokeilla huomenna! Valojen sijoituksellahan on iso merkitys kähäikäisemisen suhteen. Yleensä on parempaa miten korkeammalle ne on sijoitettu. Silmien korkeus ja sen alle on huonoimmat paikat. Ainakin nyt syyspimeäsdä näkee todella hyvin!
 
Nyt on kokemusta jonkun verran tuosta paneelista. Hyvin valaisee. Tilanne kuitenkin on muuttunut sen veran että poistan tuo paneeli. Tulee erilainen järjestelmä tilalle. Kirjoitan siitä kuvien kera kun on testattu. Ja jos uusi jää niin myyn tuon pois käytöstä.

Mutta palailen asiaan lähiviikkoina!
 
Tämä tarina jatkuu tavallaan tässä:
http://www.avantplanet.com/F1/viewtopic.php?f=94&t=6683&p=25654#p25654
 

Uusimmat keskustelut