uutta avant sarjaa? | AvantClub - Keskustelupalsta

willez_

Jäsen
Keskustelun aloittaja
13.12.2009
20
0
1
minkäsmoisia huhuja te ootte kuullu tulevasta 800-sarjasta? kiinnostaisi lähinnä koneen koko, sekä onko veto vielä hydraulinen. oisko valikoimaan tulossa vaikka parempi/tehokkaampi kaivuri, joka ois tarkoitettu kyseiseen sarjaan, ilmastointi ainakin on tulossa lisävarusteena? :roll: odotellessa 900-sarjaa :lol:
 
Kevään koulutuksessa mainitsivat, että 800-sarja tosiaan on tulossa ja ilmeisestikin monet kaupat ovat jääneet heidän mukaansa tekemättä juurikin ilmastoinnin puutteen vuoksi, joten sen tulee tuohon saamaan. Saako sitten myös mahdollisesti pienempiin, jää nähtäväksi. Nostokapasiteettia kanssa pitäisi tulla lisää tuohon 800 sarjalaiseen. Muutoin eivät paljoa uutuudestaan maininneet. Tosin kuinka kauan nämä suurimmat laitteet sitten ovat enään "pien"kuormaajia. Jos paino alkaa lähentelemään 2 tonnia, niin nurmikolle ei liene enään asiaa.
 
Olisiko ajatuksena tehdä selkeä erot isot, keskikoon ja pienet koneet.
Jotenkin on jäänyt sellainen kuva, että 700 sarjaan on jouduttu tekemään omia työlaitteita, kun olemassa olevat ovat jääneet pieniksi / heikoiksi.
Näin voisi sitten tehdä selkeämmin omat työlaitteet isoille.

Kyllä kysyntää on myös isommille koneille, vaikkakin kilpailu on kovempi. Onhan noita kiinteistöhoito traktoreita vaikka minkä merkkisiä.
 
Saattaa siirtonopeudet kasvaakin. Vaatisiko tuo sitten kaksinopeusajomoottorit, jotta tehot dieselissä riittäisi?
 
siirtonopeus,nostovoima,nostokorkeus sais nousta ja aikaisemmin mainitsemani kaivuri saisi tulla järeempi.
 

Uusimmat keskustelut