Varastettu | AvantClub - Keskustelupalsta

mausakari

Jäsen
Keskustelun aloittaja
13.3.2011
159
0
16
Helsinki
Varastettu avant pienkuormain 750 rek.414-KAS
valmistenumero YK4750DPL0061415
viety teuvo pakkalantie 4 pihamaalta eilen klo 14-21 välillä
 
ei mitään erikoista parkista viety poliisi vasta tutkii tapausta.

aamulla kun soitin meni hätäkeskukseen puhelu virkailija totesi ei tarvi lähettää partiota paikalle Vasta kun kontoritytöt sai tehtyä
rikosilmoituksen poliisit otti yhteyttä.Se tätä hienoa nykyajan rikostutkimusta.

katsotaan nyt löytyykö konetta.
 
Toivottavasti kone löytyy nopeasti. Luulisi ettei tuota ajamalla ole viety pois (poislukien jos nuoriso ottanut huvikäyttöön) eli voi olla vaikka tilauskeikka.

Jälkiviisaastelu on aina helppoa mutta ajonestolaitteisto sekä paikannin on nykyään aika edullisia, varsinkin kalliimpiin koneisiin/autoihin suositeltavaa asentaa. Kunnon "ammattilainen" tietenkin osaa kiertää nämä molemmat.
 
Suurkiitos kiinteistöhuolto minkkiselle Olen nähnyt kaverin ajelevan täällä.
Soitin ja pyysin jos lähellä tulisi ja siirretäis työlaitteet parempaan paikkaan talteen
vartin kuluttua kaveri paikalla.Nyt joutuvat kovasti pohtiin millä kyytiin.
vielä kerran KIITOS
 
Todella ikävä tapaus. Toivottavasti löytyy.
....ajonestolaitteisto sekä paikannin on nykyään aika edullisia.....

Menee vähän alkuperäisen aiheen ohi, mutta tässä olis hyvä uus keskustelunaihe jos vaan joku (Ville_remppaaja ??) osais kertoo näistä jotain. Itse en tiedä mitään, mutta Mausakarin tapaus kyllä herätti kiinnostuksen. Vinkkejä, linkkejä sekä kokemuksia otettais ainakin täällä kiitollisena vastaan. :?: :?:
 
Avasin uuden aiheen vapaaseen kommentointiin.
http://www.avantplanet.com/F1/viewtopic.php?f=9&t=6113#p19245
 
http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/arvokas-kauhakuormain-varkaalle-poliisi-epailee-huomiota-herattaneesti-pukeutunutta-miesta/3520776
 
Vuokraava Oy.n 750 sn 658801219. ilmoitettu varastetuksi. olkaahan varovaisia jos tatjotaan isoa konetta halvalla.
 
Pidän tehtaalla kirjaa tietoon tulleista varastettujen koneiden sarjanumeroista. Ilmoittakaa tehtaalle varastteujen koneiden sarjanumerot, niin saamme tiedon konekortille. Jokunen kone on löytynyt sen tiedon avulla.
 
Maukka70 sanoi:
jets sanoi:
mausakari sanoi:
ei ole mitään kuulunut

Mitenkäs vakuutuksen kanssa kävi?

Kiinnostais kanssa vakuutusasia?
Miten siinä kävi?

no niin lopultakin yhtiöltä tarjous uushankitta hinnasta niillä varusteilla mitkä koneessa oli 63% :evil:

kone 3vuotta vanha ajotunteja noin 700 Tuntuu pieneltä

perustelut netistä löytyy en vain itse löydä
sanokaa mielipiteitä
 
:(
Mielestäni kuulostaa alhaiselta suhteessa Avanttien "normaaliin" arvonalennukseen joka on hyvin maltillinen, verrokkina varmaan käytetty autoja. Vaikeahan noita päätöksiä vastaan on taistella mutta varmaan kannattaa ainakin yrittää, voisikohan tehdas antaa lausunnon "oikeasta" arvosta kun heidän kauttaan menee myös käytettyjä?
 
Prosentteina kuulostaa vähäiseltä, mutta mitä tuo oikeasti tarkoittaa euroissa. Jos koneen uushankintahinta tehtaalta (ovh-hinnoin ??) tänäpäivänä olisi vaikka 50 k€, niin tuon kolmevuotta ja 700 tuntia vanhan 750 arvo vakuutusyhtiön mukaan olisi 31,5 k€. Ihan "mutuna" tuo ei mun mielestä ole kovin paha. Koneet ovat kolmessa vuodessa kallistuneet ja kolme vuotta vanha kone on jo vanha. Siinä ei ole enää esim. takuuta yms. Toki pyynnit jossain Nettikoneessa ovat välillä PALJON suurempia, mutta ne ovat pyyntihintoja ja toteutuneet myyntihinnat ovat eri juttu. Elämä on :cry:

Jostain syystä mulla on myös sellainen tuntuma, että 750 jälleenmyyntiarvo ei olisi yhtä hyvä kuin pienemmissä, vaikka 500-sarjalaisissa. Useammalle tuo iso kone on liian iso ja kovempi hinta varmasti karsii ainakin yksityisostajia. Firmat/taloyhtiöt taas mielummin ostavat uuden kuin käytettyä. Noh, voin olla väärässäkin...:mrgreen:
 
Timberman sanoi:
Noh, voin olla väärässäkin...:mrgreen:

Lullen että olet aika lähellä totuutta kyllä sun spekulaatiossa. En mä esim ostais käytetty iso kone, ehkä joku esittely vekotin mutta en 3v/700tuntia, tai sitten hinta pitää olla tosi kohdallaan.
 
STEFFE sanoi:
Timberman sanoi:
Noh, voin olla väärässäkin...:mrgreen:

Lullen että olet aika lähellä totuutta kyllä sun spekulaatiossa. En mä esim ostais käytetty iso kone, ehkä joku esittely vekotin mutta en 3v/700tuntia, tai sitten hinta pitää olla tosi kohdallaan.

Vakuuttaminen on melkoista tasapainottelua. Säännöissä päivänarvosta mainitaan jotakuinkin että se tarkoittaa hintaa joka on kohtuudella odotettavissa kun laitteen asettaa tarkoituksenmukaisesti markkinoille tjsp. Eli päivän myyntihinta.

Käyttöarvo on subjektiivinen ja riippuu omistajan terpeista, sopimuksista ja taidoista pitää vaikkapa vanha kone kunnossa. Tällöin tulee etenkin vanhemman kaluston kanssa herkästi tilanne että koneen päivän arvolla ei pysty hankkimaan lähimainkaan vastaavaa vehjettä tilalle.

Kun muistetaan ettei vakuutuksella saa ryhtyä tienaamaan, ei asialle liene helposti mitään korvauspuolella tehtävissä. Varastaminen pitää siis tehdä kannattamattomaksi ja vaikeaksi. Jos planeetanväellä on vinkkejä toimivista jäljityslaitteista, sirutuspaikoista jne, niin älkää pitäkö tarinaa vakan alla.

Tehdaskin voisi ottaa valikoimaan ajonestolaitteen tms. Värkin. Boxiohjatuissa vehkeissä semmoisen lisääminen lienee kohtuudella tehtävissä?

Ja varmistukaa aina että kauppias on myymässä omaa laitettaan. Rungonnumerot kannattaa tarkistaa myös rekisteröimättömästä vehkeestä, sillä sellainen saattaa olla viilattu versio. Kauppakirja kannattaa aina laatia ja tarkistaa myyjän henkilöllisyys vaikka kyseessä olisi perinteinen käteiskauppa.
 
Pitää vetää sanoja takaisin hieman; tosiaan mulla oli pienempien Avanttien "hattu päässä" kun mietin jälleenmyyntihintaa, tosiaan 700:ssa varmaan tuo prosentuaalinen sekä luonnollisesti rahamääräinen pudotus on isompi koska kone on a) uutena hintava b) ostajakuntaa on vähemmän.

Mutta silti kannattaa pikkasen asiasta antaa vastalausetta aina jos vakuutusyhtiön kanssa on tekemisissä ja korvaus ei tyydytä. Jos saattaa jopa saada päätöstä paremmaksi.
 
Tarvii hiukan selventää.Kone ei ole oma vaan taloyhtiön.
Kaikki jotka toiminut taloyhtiössä tietää mitä vääntämistä on saada joku päätös.

tehtaalla oli korvaava kone myynnissä pienin korjauksin hytti halvempi.
Ilmeisesti vakuutusyhtiö käytti sitä vertailu kohteena

Kun konetta piti lähteä katsomaan Oli myyty. :?

Nyt taloyhtiön budjetissa ei ole varauduttu tähän Eli en mieleläni ottaisi pienempää
joka saataisi mahtua.
 
Taloyhtiöissä ei todellakaan ole helppoa saada päätöksiä aikaan.

Toivottavasti löydätte jonkun ratkaisun asiaan ennen talvea.
 

Uusimmat keskustelut