Vuoden luontokuva | AvantClub - Keskustelupalsta

Maasturisti

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
7.9.2008
3 198
142
63
Espoo
Joka kuuseen kurkottaa jne.

Kapea rengas ja korkea kanto kaatoivat koko värkin. Kivi oli kuskin lähellä, mutta ei osunut, kun ajuri poistui kabiinista ennen kuin ohjaamo kohtasi maan.
 

Liitteet

  • kaatui.jpg
    kaatui.jpg
    56,1 KB · Katselut: 2 579
No onni onnettomuudessa ettei tullut muuta kuin 'henkisiä' vahinkoja kuskille. Tsemppiä toipumiseen...

Kuinkas tuon materiaalisten kanssa kävi, kuvasta voisi päätellä ettei ihan Avantin kauhalla olisi tarvinnut rahaa pajalle viedä. Mutta toisaalta, voihan sitä vehkeet ottaa sisäisesti nokkiinsa jos kylellään kehrää pitkäänkin. Ja kai ruohikkokinn on saattanut saada vähän ylimääräistä asujamistoo nestemäisten tupajumien muodossa?
 
juu, en ollut paikalla. Tämä on muuan tuttavani laite ja kuva on otettu heti tapahtuman satuttua tarkkasilmäisen SA-kuvaajan toimesta menneenä kesänä.

Koneen nokalla on kaivuri, joka on edistänyt kaatoa. Hommasta selvittiin lopulta traktorilla sekä muutamalla öljylitralla. Henkilövahingot jäivät kuuleman mukaan henkiselle tasolle ja aikaa meni muutama tunti.

Luonnossa liikkuessa olisi hyvä pitää tukevaa käsitaljaa kohtuullisesti saatavilla, jos sattuu kompastumaan. Pienillä vihreillä kun pääsee paikkoihin, jonne ei välttämättä tulla traktorilla perässä.
 
Onhan tuo AVANT aika kiikkerä vekotin. Olen nyt kesän ajan harjoitellut ja monesti on sydän hypännyt kurkkuun, mutta onneksi 218 ei ole vielä vilauttanut tissipuoltaan. Keikkunut on kyllä kovin, mutta onpa se ensimmäinen koivukuorma sentään saatu metsästä mökille. :mrgreen:
 

Liitteet

  • Avant puukuorma 1.JPG
    Avant puukuorma 1.JPG
    49,7 KB · Katselut: 1 958

Uusimmat keskustelut