Vuokrakuljetusta | AvantClub - Keskustelupalsta

Maasturisti

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
7.9.2008
3 198
142
63
Espoo
Nyt kun folkkarista kone poiki, jouduin turvautumaan vuokrakalustoon. Koskapa henkilövaunun vetokyky on rajoittunut 1600kg ei sillä voi viedä kuin terveisiä.

Löysin Jokelasta edukkaan autonvuokraajan. Rellu mascott multilift koukkulaitteella ja n. 3000 kg kantavuudella 100 e/ vrk ilman kilometrejä ja pienellä tinkaamisella 200 e pe ilta-ma aamu. Autoon oli n. 4m lavetti ja lyhyempi kappaletavara/ maalava. Lavan olisi voinut käydä välillä vaihtamssa, mutta otin sen vain pikkulavalla, kun matkaa kertyi muutenkin. Sain samalla vehkeellä vietyä kuorman multaa, toisen kuorikatetta ja vielä yhden kuorman ryönää kaatopaikalle sekä tehtyä avantin kanssa maakuntamatkan. Ei olisi kaikki tämä vuokrakärryllä onnistunut, etenkin kun se veturi puuttuu. Hinta olisi kuitenkin ollut viikonlopulta melkein sama.

Mascott oli kamala ajaa tyhjänä, takajousipakka täristi koko autoa ja ohjaus oli ylitehostettu, mutta kuorman kanssa maantiellä sillä oli ilo päästellä ja tehoa oli tarpeeksi. Ajan hammas oli vähän raadellut sisustusta, mutta auto tuntui olevan alustaltaan hyvässä kunnossa ja kulki suoraan. Renkaat olivat aivan nurkissa ja lavassa ei ollut sivuylitystä, jolloin auto oli helppo käsiteltävä. Suosittelen! Autohuolto V.Korhonen/Jokelan teboil oli vuokraaja.
 
Joskus oli Avantti myynnissä...oliko se maa hollanti? Samalla resullahan löytyy sitten uusi kevytkuorma-auto tai moottori wolkkariin.
Poika on lähdössä ajelemaan italiaan nyt maanantaina ivecolla, kyytiin mahtuu...
 
Mulla on jo agentti saksassa katselemassa koukkuja. Toisaalta motonetin korjaussarja on parin vuokrakeikan investointi ja samalla tulee kokemusta.

Uuden ja käytetyn laitteen kustannuksissa on se ero että uudesta pitää antaa raha heti. Vanhaan joutuu erissä laittamaan saman, mutta sitä ei saa koskaan takaisin.
 

Uusimmat keskustelut