Wiljam vl100 projekti | AvantClub - Keskustelupalsta

epe

Jäsen
Keskustelun aloittaja
29.7.2012
6
0
1
imatra
Tässä muutama kuva omasta kuormaaja projektista, jossa Wiljamista tuli melkein Avantti ;)

{linkki poistettu}
 
Hienosti entisöity "Wiljant"
Tuntejakin on pyörähtänyt reilusti, vaikka niitä tietysti ei lasketa.
 
Projekti jatkuu.. Honda gx390 irroitettu, tilalle astuu B&S Vanguard 18hv v2 pystyakselimoottori.
 

Liitteet

  • vanguard.jpg
    vanguard.jpg
    23,8 KB · Katselut: 7 249
monella maalikolla on ihmettelemistä miten me puuhastelijat jaksetaan voin vain arvata työ tuntien määrä mutta kaikkein paras tunne tulee kun näkeen kättensä jäljen kun se on valmis... hieno peli jatka samaan malliin =)
 
Kiitoksia kommenteista!
joo tunteja on on vierähtänyt mukavasti koneen parissa.. nyt tietää mistä Wiljami on tehty, kun ei jäänyt muuta alkuperäistä kuin runko ;) ,galleriaan päivitelty kuvia moottorin vaihdosta, nyt kone tuntuu varsin onnistuneelta, työ/ajo kierrokset on 2600rpm ja paineet 200bar. Parasta on mahtava vääntö(Honda gx390 27Nm. Vs B&S 40Nm.), kone ei puudu pienilläkään kierroksilla.
 
Hauskannäkönen peli! Miten riittää paino takapäässä nosteluun? Itteäkin himottas sähköstartillisen koneen laitto omaan rojektiin.
 
Hyvin riittää paino peräpäässä, tässä koneessa on vastapainot koneen rungon takaosassa, taka-akselin takapuolella(näkyy gallerian kuvassa sinisellä maalattuna) ja nyt kun tein ohjaamon, luonnollisesti takapaino lisääntyi entisestään.

,sähköstartti on kyllä ehdoton varuste, kone on mukavampi ottaa käyttöön ja itse asensin moottorin vaihdon yhteydessä käsikaasun helposti käden ulottuville(3-vaihteisen polkupyörän vaihdevivusta+vaijerista),niin käyttömukavuus parani entisestään.
 
Dropbox galleriassa kuvia tekemästäni halkomakoneesta(ketjun 1.viesti), lähtökohtana oli sellainen laite ,missä halot eivät tipu maahan ja voimaa saa olla riittävästi. Halkaisuun turvallisuus-syistä manuaali syöttö, palautus automaattinen.Sylinteriksi tuli 80/36/530(200bar), jolloin voimaa 10.4T. Tyhjillään siirtely onnistuu pyörien avulla tallin nurkkaan. Kiinityksen tein trukkipiikeille, jolloin halkohäkit siirtyy samalla työvälineellä.
 
Päivitellään välillä tännekin tilannetta.. kone saanut tänä talvena lumivarustuksen ja lisää ajonopeutta osakseen ;)
 
Hei. Minulla oli hetken ko. kuormaaja/kaivuri ja autoallia putsatesani löysin tällaiseen sopivat lumiketjut. Taitaa olla ihan alkuperäiset, tuumakokoa en tiedä, mutta pienirenkaiseen sopivat, käy vaikkapa ruohonleikkuriinkin. 50 eurolla voisin luopua. Ketjuja kaksi kpl.
 

Uusimmat keskustelut