420 ja veto loppui! | AvantClub - Keskustelupalsta

STEFFE

Lumimies
Keskustelun aloittaja
12.1.2012
5 401
862
138
Bobäck
Moikka,
onko kellään ideoita siihen että mitä on tapahtunut. Ajelin koneella ja kuului svirrr enkä tajunnut mistä on kyse koska oli lievä alamäki! Mutta alamäen jälkeen tulee aina ylämäki ja silloin ei ollut vetoa suuntan tai toisen! Kaikki muu hydrauliikka toimii mutta polkimet ei. Ja konetta voi työntää eteenpäin/taaksepäin eikä minkään näköistä vastusta ole.

Onneksi oli teleskooppi että sain työnnetty konetta perävaunupäälle.... jäi muuten topsi ikävään paikkaan kun jäi kapean sillan kohdalle...


Mutta mitä tapahtui? Onko teillä vanhoilla ketuilla ideoita?
 
En tunnustaudu vanhaksi enkä ketuksi, joten ideoiden sijaan on vain lisää kysymyksiä. Ulkoisia vuotoja ei ilmeisesti ole ?? Ootko kokeillut onko ajonvapautuksella/luistonestolla merkitystä ?? Todennäköisesti olet ja ei ole vaikutusta.....
 
Kyllä kaikkea tuli kokeiltu. Oli melko koominen tilanne kun veto loppui mutta kaikki muu toimii!

Juttelin huoltomiehen kanssa ja hän oli sekatyömiehen kanssa vähän samoilla linjoilla. Jännää on se että konetta voi liikuttaa ihan vapaasti! Eli öljyt virtaa hyvin vapaasti.

Mitään vuotoja en ole havainnut ja koneeseen vaihdettiin torstaina kaikki litkut!

Täytyy huomenna avata vähän kylkeä(muovit) ja katsoa sisään....
 
Eikös 200-sarjakin lopettanut ensiksi liikkumisen jos hytikkaöljy on liian vähissä?
 
Hajoaminen just öljynvaihdon jälkeen vähän viittaa johonkin huollossa tapahtuneeseen virheeseen. Itse ainakin lähtisin ekana tarkastamaan paikkoja käymällä huoltokohteet uudelleen läpi.
 
Kyllä ensin kannattaa katsoa öljyn määrä ja sitten onko suodatin oikein/oikea.
 
Moikka.
Öljyä on tikun yläviivaan asti. Suodattimet tuli laatikossa tehtaalta. Ne eivät voi mennä väärin sillä ne on erikokoisia ja suodatipakettejen päällä lukee mihin ne tulee.

Avasin kylki tänään ja kaikki paikat näyttävät kuivilta. Ei näkyviä vuotoja.

Konehan toimi ihan hyvin huollon jälkeen. Ohjaus toimii, puomi toimii -myös zoomi. Ulkoinen hydr toimii myös. Vain veto puuttuu. Eli en usko suodattimiin ja öljyä on. Luulenpa että Sekatyömies osui naulan kantaan. Elu ajopumppu on hajonnut. Siellä ei hyrrä enää pyöri (mulla toki ei ole mitään tietoa pumpun toiminnasta) ja sen takia voisin kuvitella että paineettomana renkaat ei liiku eikä synny pyörimisvastustustakaan kun koko konetta työntää.

Mene ja tiedä. Huomenna ollaan varmaan viisaampia....
 
Ajopumppu 99.9% todennäköisyydellä. Kone on nyt Kennethin luona ja Saulikin soitti aamulla. Mutta kuten aina, huolto pelaa. Uusi pumppu on matkalla Kennethille ja kone tulee ehkä jo huomenna takaisin!
 
Soitin Emetille eräästä takuu korjauksesta, jonka hoidin kuntoon, samalla utelin
koneestasi.
Ajopumppu siellä on kärsinyt "täys tuhon" , ei hätää kone on pian kunnossa. :)
 
Mukavaa kuulla että "kaverista" pidetään huolta!

Ai pumppuko oli tyhjä! Ei ihme ettei enää liikkunut!
 
Mukavaa kuulla että "kaverista" pidetään huolta!

:lol: No tottahan toki !!!

Harmi ettei vika ollut mikään yksinkertaisempi juttu. Toivottavasti noita maanantaipäivän pumppuja ei oo enempää liikkeillä :?
 
Nyt mun vihreä lapsukainen on kotona taas. Hyvin Kenneth hoiti homma kuntoon. Katselin sitä vanhaa pumppua ja pakko myöntää että en ymmärtänyt siitä yhtään mitään mutta näin että se iso rengas venttiilien ympärillä ol kahdessa osassa ja joktain joudia kuulemma puuttui. Mutta sen tiedän että yhtään öljyä se ei pumpannut!

Nyt taas mennään viivana ympäri pihaa!
 

Uusimmat keskustelut