528+sr1 puomin nostoteho? | AvantClub - Keskustelupalsta

tikka

Jäsen
Keskustelun aloittaja
4.6.2012
62
2
8
Lahti
Tuntuu toi nostoteho jotenki vähän vaisulta joten kysellään täältä vertailupohjaa. Kärräilin tossa kiviä ja klapilavoja ja toi ei yritäkkään keventää takapäätä jossa yksi paino, kun ei jaksa nostaa suhisee vaan.
Vein vanhalla profilla samanlaisia kuormia siksi ihmettelen, ajattelin tuon olevan vahvempi tai profi oli viritetty. Mittasin paineet liittimestä orbin vierestä niinkuin kirjan kuvassa näytetään ja 200 oli mittarin näyttämä, tosin kirjan taulukossa puhuttiin jotta paine mitataan 528 pumpun päältä? jossa en pikaisesti katottuna nähny mittapistettä.
Oisko mielipiteitä ja kokemuksia onko vikaa muualla ku meikäläisessä vai voisko asiaa jotenki muuten tutkia?
 
Hmm. Onko mahdollisesti käytössä esimerkiksi hydrauliikan syöttö taakse? Ja olisiko vipu, jolla hydrauliikan tuotto ohjataan taakse, hiihtänyt vähitellen itsekseen taaksepäin?

Mulla 200-sarjalaisessa kävi joskus niin, että voimat katosi vähitellen kaivurista ja kuului suhinaa. Huomasin sitten että se ohjausvipu oli itsekseen nitkahdellut ohjaamaan jonkin verran tuottoa takapään hydrauliikkaan.
 
Eipä oo taakse liitäntää mutta täytyypä tosiaan toi vipupolitiikka tarkistaa jotta ei oo ylimääräisiä liikkeitä päällä. Kiitti vinkistä!