Hinta | AvantClub - Keskustelupalsta
Varmaan selviää parhaiten kysymällä sieltä suoraan... Aikalailla varmaan riippuu henkilön tinkimistaidoista yms... :cool:
 
Väittäisin, että kyllä. Siis jos lasket ja vertaat hinnaston hintoihin. Mä oon huono tinkimään ja en ole kovin paljoa suoraan Ylöjärveltä ostanut, mutta uskallan väittää, että mitä useampia ja suurempia numeraaleja myyjä joutuu summaamaan, sitä enemmin hänen laskuri laskee loppusummaa ostajan eduksi :mrgreen:
 
Rohkeasti vain pyydät tarjousta. Siitä tarjouksesta lähtee keskustelu. Ja tottakai hinta on eri per kpl jos tilaa 1 kone tai 5! ;)
 
Avanttimenee sanoi:
Varmasti ensi kesänä-syksynä avantti jo pihassa, enään vain mökki pitäisi kunnostaa ja pistää myyntiin :)

Mäkin teen mökkihommia Avantilla, paitsi en kyllä myyntiä varten...
 
No niin.. Selitin asian huonosti :oops: Eli kunnostan vanhan kesämökkini käsin ( maalausta, ja terassin ja laiturin laitto ja pistän myytiin kun ei siellä tule oltua koska on niin korvessa jonne pääsee vain veneellä. Siitä saa lisä budjettia avanttiin -->> Voisi olla jo mahdollisesti ensi kesänä pihassa .
 
Avanttitulee sanoi:
Siitä saa lisä budjettia avanttiin -->> Voisi olla jo mahdollisesti ensi kesänä pihassa .
Täytyykö tuo nimi vaihtaa ensin ;-) jos kerran Avantti on tulossa?
 
Avanttimenee sanoi:
Heh :D Tosiaan, se on tulossa eikä menossa ;)

Tämä on kyllä hyvä uutinen ;) Täällähän oli joskus tapaus jossa Avantti tosiaan myytiin. Koko planeetan yhteisö tarvi silloin kriisihoitoa, kunnes myyjä sai uuden tilalle.
 

Uusimmat keskustelut