Ilman poisto polttoaineen loputtua | AvantClub - Keskustelupalsta

terminus

Jäsen
Keskustelun aloittaja
15.8.2014
175
98
28
Sipoo
Kävi vanhanaikaisesti ja pääsi löpö loppumaan. Ihan oma syy kun en ajoissa lisännyt ja nyt olen saanyt käynnistellä useasti, jotta ilma poistuisi. Kone hyytyi aika monta kertaa ennenkuin kaikki oli poistunut. Onko näissä mitään ilmausvipstaakia? Kone 420, joka vaihtuu kohta 528:an.
 
Ei tarvitse erikseen ilmata. Tyhjäkäynnillä kunnes alkaa käymään kunnolla. Näin nolla asteen tienoilla on vaara että tulee vettä mukana jos tankkia ei ole putsattu. Silloin voi mennä suodatin tukkoon kylmemmällä kelillä. Parafinoitu suodatin taas ei tule kuntoon kuin vaihtamalla. Kylmemmällä kelillä tankki kannattaa pitää suht täytenä, koska muutoin kondensoituu vettä tankkiin lämpötilan vaihdellessa (kuuman koneen /tallin + ulkoilman suhteen)
 
Tarkalleen ottaen laita koneesta virta-avaimella virta päälle. Kuulet pienen nakutuksen. Se on polttoainepumppu. Jos kone sammui löpön totaalisen loppumisen vuoksi, anna nakuttaa muutama minuutti ja starttaa sen jälkeen. Tällöin järjestelmä on ehtinyt ilmaamaan itsensä. Ohje edellyttää tankkaamista ensin... ;)
 

Uusimmat keskustelut