Multionesta polkutraktori? | AvantClub - Keskustelupalsta

Maasturisti

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
7.9.2008
3 198
142
63
Espoo
Nettikoneessa Valtra kauppaa Multione - Lännenkoneita -30% alennuksella.

http://www.nettikone.com/763829

Lännenkone myytiin pari viikkoa sitten toimivalle johdolleen ja saattaa olla että siivoilevat tuotesegmenttejään.

Toisaalta Valtra koitti aikaisemmin saada rekisteröintitilastojaan mukavamman näköiseksi John Dreeren tapaan myymällä mönkijän tapaisia traktoriksi rekisteröityjä lavamaastureita, joten voihan olla että on tehty jokin sopimus maahantuonnin siirtymisestä Valtralle ja siihen on liitetty myötäjäisinä Lännenkoneen varaston ja huoltovastuiden siirtyminen uudelle kauppialle?
 
Maasturisti sanoi:
...Toisaalta Valtra koitti aikaisemmin saada rekisteröintitilastojaan mukavamman näköiseksi John Dreeren tapaan myymällä mönkijän tapaisia traktoriksi rekisteröityjä lavamaastureita...
John Deerehän on tehnyt noita Gatoreita ainakin 10 vuotta, jotka on rekisteröity traktoreiksi. Nyttemin on tullut sitten lisää tällaisia samantapasia "lavamaastureita" moneltakin merkiltä, Valtra mukaanlukien. Mutta enitenhän haittaa tilastoihin on tehneet nämä nykyset normaalit mönkijät, mitkä on rekisteröity traktoreiksi. Sen takia nykyisiin ns. oikeisiin traktoritilastoihin ei oteta mukaan enää kuin 30kW (vai 35kW?) ylittävät "traktorit". Eli nykyään näistä enemmän hupivehkeistä ei ole enää myyntilukujen kasvattajiksi.
 

Uusimmat keskustelut