Päivityksiä planeetalla | AvantClub - Keskustelupalsta

SiteAdmin

Ylläpito
Keskustelun aloittaja
17.8.2008
133
5
18
Viikonlopun 29.11- 30.11 aikana on ilmennyt ongelmia uusien viestien kirjoittamisessa.

30.11.08: Keskustelualusta on nyt päivitetty ja kannat on indeksoitu uudelleen. Uuusien viestien kirjoittaminen onnistuu nyt. Remonttia jatketaan alkuviikosta ja ulkoasua viilataan sekä indeksointia säädetään.

1.12.08: Taulukot näkyvät oikein IE 7 ja uudemmilla selaimilla. Chromella ja Firefoxilla taulukot näkyvät toistaiseksi hivenen sekavina. Näkymää parannetaan lähipäivinä tarmokkaasti.

2.12.08. Tyyliksi päiväitetty subsilver, jotta taulkot näkyisivät oikein eri selainversioilla. Nappuloita ja värejä viilataan vielä. Tämä uusi ulkoasu vaatii hiukan totuttelua ja on aavistuksen sekavampi vanhaan nähden, mutta palvelee paremmin useampaa selainversiota, joten mennään tällä toistaiseksi. Kommentteja muutoksista pyydetään kirjautuneilta käyttäjiltä sisäpiirissä.

3.12. Logo ja värit ovat hakeutumassa kohdalleen.

HUOM! Jos käytät IE 7.x selainta voit valita halutessasi vanhan prosilver tyylin omista asetuksistasi. Jos tulee pulmia, niin laita yv ylläpitoon.

Jos kohtaatte ongelman päivityksen aikana, pyydämme ystävällisesti raportoimaan tapahtuneesta ylläpitoon.

Pahoittelemme aiheutunutta harmia.

-ylläpito
 
Olisiko mahdollista saada phpbb:n asetuksia vähän rukattua?

Linkkejä seuratessa henkilökohtaisesti kaipaisin että vieras sivusto aukeisi uuteen välilehteen/ikkunaan sitä klikattaessa. Nyt häivytään foorumilta, ellei muista klikatessa aina erikseen valita avautumispreferenssiä.
 
Syksyn iltojen pimentyessä ja etenkin maan jäätyessä on jälleen aikaa säätää planeetan infraa paremmaksi. (ensi kuun jälkeen on jo lokakuu)

otetaan harkintaan tämä ikkunointi samalla. homma on vain monitahoinen, etenkin jos käy planeetalla iäkkäämmällä kalustolla ja pienellä näytöllä, saattaa ikkunointi muuttaa käyttökokemusta heikompaan suuntaan.

myös muita kommentteja tarpeellisista uudistuskohteista voi laittaa ketjun jatkeeksi, pidetään sitten vaikka äänestys uusien toimintojen tarpeesta.

-ylläpito
 
Itseänikin häiritsee linkkien avautuminen foorumi-ikkunan päälle. Mm. pari kertaa viestiä kijoittaessani olen koittanut esikatselusta linkkiä ja kirjoitetut tekstit katosivat tuhkana tuuleen; en ainakaan niitä mistään löytänyt, kun en osannut niitä ensin tallentaa. Toki nyt kantapään kautta opittuani osaan olla asian kanssa varovainen vartavasten avaamalla linkit pop-upin kautta uuteen ikkunaan/välilehteen. Nykyisissä uusissa selaimissa on ollut jo pitkään kuitenkin välilehdet, jolloin mielestäni sekaannusta ikkunoinnin suhteen ei pitäisi tulla. Toki on varmasti vielä paljon vanhoja kokoonpanoja, joissa on vanhoja selaimia, mutta niin on valmistajien tukikin noille vanhemmille selaimille jo loppunut. Eli pyytäisin kyllä harkitsemaan tätä linkkien avautumista uuteen välilehteen/ikkunaan muutosta.

Muutoin suuret kiitokset mallikkaasti ja ilman häiriköintiä toimivalle sivustolle, joka on auttanut allekirjoittanutta ja varmasti myös monia muita jo monessa asiassa tässä mielenkiintoisessa Avant -maailmassa!
 
Hiiren oikealla painikkeella, kun klikkaa linkin päältä, tulee esiin valikko jossa on myös avaa uuteen välilehteen.
Ainakin uudemmissa selaimissa on toiminto.
 

Uusimmat keskustelut